Actor din Urzeala Tronurilor a ajuns livrator în timpul carantinei: "E un job respectabil, oamenii şi-au format păreri greşite"

  • Actorul canadian Michael Condron (42 de ani) a ales să lucreze ca livrator pentru lanţul de supermarketuri Asda pe timpul pandemiei
  • El le livrează oamenilor cumpărăturile în oraşul Belfast
  • Condron spune că oamenii trebuie să înceteze în a mai avea idei preconcepute despre anumite joburi şi să le descrie ca fiind inferioare sau umilitoare
1142 afișări
Imaginea articolului Actor din Urzeala Tronurilor a ajuns livrator în timpul carantinei: "E un job respectabil, oamenii şi-au format păreri greşite"

Actor din Urzeala Tronurilor a ajuns livrator în timpul carantinei: "E un job respectabil, oamenii şi-au format păreri greşite"

Actorul canadian Michael Condron (42 de ani), care a jucat rolul personajului Bowen Marsh în serialul Game of Thrones, dar care a mai apărut şi în Dinastia Tudorilor şi Soft Border Patrol, a ales să lucreze ca livrator pe perioada carantinei. El a primit un job la Asda, un mare lanţ de supermarketuri, şi le duce oamenilor cumpărăturile.
 
Actorul a declarat că se simte foarte bine şi că face cu mare plăcere această meserie. A spus că nu este doar un ajutor acordat celorlalţi, dar şi un ajutor acordat psihicului său, pentru că astfel trece mai uşor peste situaţia complicată a carantinei.
 
"Fiecare om trebuie să aibă un rol în aceste vremuri grele. Iar oamenii ar trebui să înceapă să aprecieze munca pe care ceilalţi o fac, chiar dacă până acum considerau că lucratul la supermarket de ceva inferior", a spus Condron.
 
Michael Condron a spus că face în jur de 17-18 livrări pe zi şi întâlneşte oameni diverşi.
 
"Cei mai vârstnici au nevoie de cineva cu care să vorbească, pentru că unii nu au ieşit din locuinţele lor de săptămâni bune. Le face plăcere să schimbăm câteva cuvinte. Unii mă întreabă: hei, nu eşti băiatul ala de la TV?", a mai spus actorul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici