Actori celebri, audiţii ratate în tinereţe: Înregistrări video cu probe eşuate ale celebrităţilor, scoase la licitaţie

Mai multe înregistrări video cu audiţiile la care au participat actori de la Hollywood deveniţi ulterior celebri, precum Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio, care nu au primit în cele din urmă acele roluri, vor fi scoase la licitaţie săptămâna viitoare de casa Julien's Auction.

688 afișări
Imaginea articolului Actori celebri, audiţii ratate în tinereţe: Înregistrări video cu probe eşuate ale celebrităţilor, scoase la licitaţie

Leonardo DiCaprio (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Mulţi regizori şi-ar da o mână pentru a-l avea pe Brad Pitt în distribuţia filmelor lor, însă, pentru cineastul Ron Howard, Brad Pitt, unul dintre cei mai râvniţi actori de la Hollywood pur şi simplu nu avea ceea ce îi trebuie pentru acel film", afirmă autorii acestui articol publicat pe site-ul tabloidului Daily Mail.

Renumitul regizor l-a refuzat nu doar pe Brad Pitt, ci şi pe Keanu Reeves şi pe Robert Downey Jr. atunci când a organizat audiţii pentru rolul unui pompier din filmul său "Backdraft".

Aceste filmuleţe vor fi scoase la licitaţie săptămâna viitoare, cu ajutorul a trei directori de casting care au acceptat să vândă 12 loturi de înregistrări video, conţinând în total 54 audiţii, în care apar unele dintre cele mai mari nume de la Hollywood, filmaţi în timp ce primeau şi pierdeau anumite roluri, în ultimii 30 de ani.

În înregistrarea cu Brad Pitt, starul american nu părea foarte convins că îşi dorea cu ardoare acel rol, întrucât actorul nu prea îşi amintea replicile pe care trebuia să le spună.

Pentru acel rol au mai dat audiţii Robert Downey Jr. şi Keanu Reeves, dar niciunul nu l-a convins pe Ron Howard. În cele din urmă, rolul din "Backdraft" i-a revenit actorului Billy Baldwin.

Leonardo DiCaprio, deşi a încercat să joace cât mai bine, a pierdut şi el un rol, într-un serial de televiziune intitulat "The Outsiders". Acel rol a fost acordat actorului Jay R. Ferguson, însă DiCaprio a primit un rol mai puţin important, în episodul-pilot al show-ului, care a fost anulat după un singur sezon.

A existat o "luptă" impresionantă şi în rândul actriţelor de la Hollywood pentru un anumit rol. Se pare că toată lumea dorea să joace rolul doctoriţei obsedate de dinozauri din filmul "Jurassic Park". Deşi rolul i-a revenit Laurei Dern, pentru el au concurat alte două nume mari: Gwyneth Paltrow şi Helen Hunt.

Casa Julien's Auctions deţine 14 înregistrări video cu audiţiile pentru filmul "Jurassic Park", iar acestea ar putea fi vândute cu 10.000 de dolari, afirmă experţii acestei case.

Aceeaşi casă deţine şi audiţiile la care au participat Jennifer Connelly şi Russell Crowe, care i-au impresionat pe producători şi au obţinut rolurile principale din filmul "A Beautiful Mind".

O altă înregistrare care va fi scoasă la licitaţie este şi aceea în care apare Nicole Kidman, pentru filmul din 1991 "Shattered". În timpul acelei audiţii, actriţa australiană a fost extrem de convingătoare, interpretând rolul cu multă emoţie şi plângând la finalul evoluţiei sale. Nicole Kidman a primit rolul pe baza evoluţiei sale uimitoare din timpul audiţiei, dar a decis în cele din urmă să nu joace în acel film.

Licitaţia va avea loc în zilele de 5 şi 6 aprilie, la Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici