Actorii din "Twilight", evacuaţi din cauza riscului producerii unui tsunami în Canada

Kristen Stewart, Taylor Lautner şi ceilalţi actori din distribuţia filmului "Breaking Dawn", al treilea lungmetraj din franciza "Twilight", au fost evacuaţi, vineri, de pe o plajă din Canada, din cauza riscului de producere a unui tsunami.

178 afișări
Imaginea articolului Actorii din "Twilight", evacuaţi din cauza riscului producerii unui tsunami în Canada

Actorii din "Twilight", evacuaţi din cauza riscului producerii unui tsunami în Canada (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nimeni nu a fost rănit, însă actorii şi echipa de producţie au fost obligaţi să părăsească de urgenţă regiunea din motive de securitate.

Filmările pentru "Breaking Dawn" aveau loc pe o plajă din Vancouver Island din provincia canadiană British Columbia.

Între timp, şi actorii care filmau un episod pentru serialul "Hawaii Five-O", produs de televiziunea americană CBS, au fost evacuaţi de pe o plajă din California.

Totodată, renumitul prezentator american de televiziune Jimmy Kimmel, gazda talk show-ului "Jimmy Kimmel Live!" difuzat de ABC, a fost nevoit să îşi întrerupă vacanţa din Polinezia Franceză şi a părăsit, vineri, această destinaţie exotică din Pacific, din cauza ameninţării de tsunami.

Statele din regiunea Pacificului se află în stare de alertă după ce un devastator cutremur cu o magnitudine de 8,9 grade a lovit Japonia, vineri, şi a generat un risc de tsunami în mai multe ţări din zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici