Actorul Adam Brown, din „Hobbitul” şi „Piraţii din Caraibe”, vine la Comic Con la Bucureşti

Actorul Adam Brown, cunoscut pentru rolurile din „Hobbitul/ The Hobbit" şi „Piraţii din Caraibe/ Pirates of the Caribbean", vine la cea de-a şaptea ediţie a East European Comic Con, la Bucureşti, în perioada 24 - 26 mai, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

225 afișări
Imaginea articolului Actorul Adam Brown, din „Hobbitul” şi „Piraţii din Caraibe”, vine la Comic Con la Bucureşti

Actorul Adam Brown, din „Hobbitul” şi „Piraţii din Caraibe”, vine la Comic Con la Bucureşti

Cea de-a şaptea ediţie a evenimentului dedicat pasionaţilor de filme, seriale, jocuri video şi cosplay East European Comic Con va aduna la complexul Romexpo din Bucureşti şase actori de la Hollywood, arată organizatorii.

Primul nume anunţat a fost Robert Picardo, starul din „Stargate„ şi „Star Trek Voyager", iar cel de-al doilea invitat special este Adam Brown, cunoscut publicului larg din superproducţii precum "Hobbitul/ The Hobbit", "Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar/ Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales".

Un avid pasionat de arta teatrală, cofondator al unei trupe de teatru de comedie în Marea Britanie, Adam Brown a avut primul contact cu marele ecran chiar cu ocazia trilogiei "The Hobbit", regizată de Peter Jackson. În trilogia a cărei acţiune o precede pe cea din "Stăpânul inelelor/ Lord of the Rings", actorul îl interpretează pe piticul Ori, unul dintre cei 12 companioni ai lui Thorin şi Bilbo Baggings în aventura lor spre muntele Erebor.

În afara acestor superproducţii, Brown şi-a trecut în filmografie şi roluri în "The End of the Fg World" (Netflix) şi "Emoji-filmul. Aventura zâmbăreţilor/ The Emoji Movie".

În 2018, evenimentul de la Romexpo i-a adus în faţa fanilor pe Daniel Gillies ("The Originals"), Andrew Scott ("Sherlock"), Jim Beaver ("Supernatural"), Chris Rankin ("Harry Potter"), Staz Nair şi Gethin Anthony ("Game of Thrones"), ilustratorii David Lloyd (co-creator "V for Vendetta"), Maya şi Yehuda Devir şi Guillermo Ortego. De asemenea, cei 48.000 de vizitatori s-au bucurat de oferte bogate din partea expozanţilor, de jocuri noi şi echipamente IT de ultimă generaţie, dar şi de o zonă relaxantă de boardgames, au testat şi jocuri pe bază de Virtual Reality, s-au fotografiat pe Tronul de Fier şi au reuşit să treacă Dincolo de Zid în singurul Escape Room mobil din Europa cu tematica Game of Thrones.

Abonamentele pentru cele trei zile, la preţ promoţional, sunt disponibile online, la preţul de 75 de lei, pe site-ul evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici