Actorul Alan Arkin, internat după ce a suferit un accident cerebral

Actorul american Alan Arkin a fost spitalizat de urgenţă, săptămâna aceasta, după ce a suferit un accident cerebral, iar, în prezent, se află în afara oricărui pericol, potrivit contactmusic.com.

278 afișări
Imaginea articolului Actorul Alan Arkin, internat după ce a suferit un accident cerebral

Actorul Alan Arkin, internat după ce a suferit un accident cerebral (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

În vârstă de 81 de ani, Alan Arkin a suferit "un mic accident cerebral" luni, a fost spitalizat şi apoi externat joi, chiar în ziua premierei noului său film, "Haos de Crăciun/ Love the Coopers".

Surse apropiate actorului au declarat pentru site-ul de ştiri mondene tmz.com că accidentul cerebral nu a lăsat sechele.

Un purtător de cuvânt al starului a declarat pentru JustJared.com: "A avut un mic accident cerebral, dar se simte bine".

Veteranul actor a jucat în numeroase filme şi a fost premiat, printre altele, cu un Oscar şi un BAFTA, pentru rolul din "Fiecare se crede normal/ Little Miss Sunshine" (2006), şi un Glob de Aur, pentru "Vin ruşii, vin ruşii/ The Russians Are Coming the Russians Are Coming" (1966). A fost nominalizat, de asemenea, la premiile Emmy, BAFTA, Globul de Aur şi Oscar, printre altele, pentru rolul din "Argo", de Ben Affleck.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici