Actorul Alec Baldwin va publica o nouă carte de memorii în 2016

Actorul Alec Baldwin a încheiat o înţelegere cu o editură din grupul HarperCollins Publishers pentru publicarea unei cărţi autobiografice, despre viaţa personală şi profesională, iar volumul ar trebui să fie lansat în 2016, potrivit contactmusic.com.

81 afișări
Imaginea articolului Actorul Alec Baldwin va publica o nouă carte de memorii în 2016

Actorul Alec Baldwin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cartea autobiografică va fi intitulată "Nevertheless" şi va acoperi subiecte precum copilăria actorului, perioada petrecută pe platourile de filmare a serialului "30 Rock", poveşti despre "succese şi eşecuri, căsnicie, divorţ" şi "comentarii despre mass media şi politică", potrivit declaraţiilor editorilor.

"Alec Baldwin este un talent uriaş capabil de o gamă largă de expresii artistice, iar viaţa sa a fost până acum oricum, dar nu plicticoasă. În această carte va vorbi despre familie, iubite, prieteni şi duşmani, va lupta cu problemele sale din trecut, va retrăi succesele şi eşecurile carierei sale şi va fi foarte sincer referitor la viaţa sa. Această biografie va fi amuzantă, ocazional combativă, emoţionantă şi, în mod clar, va fi o plăcere pentru cititori", a declarat Jonathan Burnham, director editorial la HarperCollins.

Alec Bldwin, în vârstă de 56 de ani, a mai lansat o carte de memorii în 2008, intitulată "A Promise to Ourselves: A Journey Through Fatherhood and Divorce", în care a vorbit despre lupta de şapte ani cu fosta sa soţie, Kim Basinger, de a rămâne o parte importantă din viaţa fiicei sale.

Acea carte a fost scrisă de Mark Tabb, sub coordonarea actorului, iar noua autobiografie va fi scrisă chiar de Alec Baldwin.

Actorul va deveni anul acesta tată pentru a treia oară, soţia sa, Hilaria Thomas, fiind însărcinată, după cum a anunţat cuplul pe 1 ianuarie. Baldwin şi Hilaria Thomas s-au căsătorit în 2012 şi mai au o fetiţă. Actorul mai are o fiică, în vârstă de 19 ani, cu Kim Basinger.

Cariera lui Alec Baldwin a fost construită cu ajutorul unor roluri importante în teatru şi în filme dramatice precum "Ghinionistul/ The Cooler" (2003), care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar, la categoria "cel mai bun actor într-un rol secundar". Alec Baldwin este, totodată, şi un cunoscut activist politic, deşi Hollywood-ul tinde să evite chestiunile politice sensibile. Actorul american a demonstrat că este talentat şi în roluri comice precum cel din serialul de televiziune "30 Rock", şi a prezentat "Saturday Night Live", o celebră emisiune TV de comedie din Statele Unite ale Americii.

Actorul a putut fi văzut în 2010 pe marile ecrane în lungmetrajul "E tare complicat!/ It's Complicated", alături de Meryl Streep şi Steve Martin. Recent, a jucat alături de Cate Blanchett în "Blue Jasmine" (2013), regizat de Woody Allen, cu care a mai colaborat pentru filmul "Din dragoste pentru Roma" (2012).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici