Actorul Ashton Kutcher a lovit cu maşina un tânăr

Actorul american Ashton Kutcher a lovit cu maşina un tânăr în vârstă de 19 ani aflat pe un scuter, dar victima a scăpat cu răni uşoare din acest accident, potrivit contactmusic.com.

372 afișări
Imaginea articolului Actorul Ashton Kutcher a lovit cu maşina un tânăr

Actorul Ashton Kutcher a lovit cu maşina un tânăr

Actorul în vârstă de 40 de ani se afla pe un bulevard din Los Angeles, miercuri, când l-a lovit pe Leo Marenghi.

Tânărul a declarat ulterior pentru emisiunea "Entertainment Tonight" că accidentul s-a produs într-un loc cu vizibilitate redusă şi că actorul l-a văzut în ultima clipă.

Kutcher, care se afla în maşină împreună cu garda sa de corp, a oprit imediat pentru a verifica starea de sănătate a tânărului accidentat, iar apoi a pozat alături de acesta.

Marenghi - care a suferit o contuzie la un genunchi şi are dureri la spate şi la umeri - nu a considerat că rănile sale sunt suficient de grave pentru a face schimb de date de contact cu Kutcher şi nu intenţionează să îl dea în judecată pe acesta.

Ashton Kutcher şi-a câştigat celebritatea în filme precum "Mariaj de Vegas/ What Happens in Vegas" (2008), "Ziua îndrăgostiţilor/ Valentine's Day" (2010) şi "Fără obligaţii/ No Strings Attached" (2011). În 2013, Ashton Kutcher a jucat în "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea", de Joshua Michael Stern, în care a interpretat rolul cofondatorului companiei Apple. A fost desemnat în acelaşi an cel mai bine plătit actor de televiziune, pentru rolul lui Walden Schmidt, un milionar excentric, în serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", pentru care a primit 750.000 de dolari pe episod.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici