Actorul britanic Tom Holland, noul interpret al personajului principal din franciza "Spider-Man"

Tom Holland, un tânăr actor britanic puţin cunoscut, a fost ales pentru a interpreta rolul principal din următorul film din franciza "Spider-Man", care va fi lansat pe marile ecrane în iulie 2017, au anunţat, marţi, companiile Sony Pictures şi Marvel Studios.

1094 afișări
Imaginea articolului Actorul britanic Tom Holland, noul interpret al personajului principal din franciza "Spider-Man"

Actorul britanic Tom Holland, noul interpret al personajului principal din franciza "Spider-Man" (Imagine: HEPTA)

Tom Holland, în vârstă de 19 ani, va juca în acest film - al cărui titlu nu a fost deocamdată ales - rolul alter ego-ului celebrului Spider-Man, Peter Parker, un tânăr absolvent de liceu pe cale să devină student la universitate.

El va călca astfel pe urmele actorilor Tobey Maguire şi Andrew Garfield, care au interpretat acest personaj celebru, la vârste puţin mai înaintate, în precedentele cinci filme din franciza "Spider-Man".

Tom Holland a jucat rolul fiului personajului interpretat de Naomi Watts în drama "Paradisul spulberat/ The Impossible" (2012) şi s-a remarcat recent în miniseria de televiziune britanică "Wolf Hall", în care joacă alături de Damien Lewis.

El a fost ales pentru acest rol la finalul unei campanii ample de căutare de tinere talente care s-a desfăşurat pe plan mondial.

Noul film va fi produs de Marvel Studios, proprietate a grupului Walt Disney, în colaborare cu Sony. În urma unui acord anunţat în luna februarie, personajul Spider-Man va apărea în filmele Marvel, iar personaje Marvel celebre, precum Iron Man, Thor şi Captain America, vor apărea în viitoarele filme din franciza "Spider-Man".

Specialiştii în domeniu se aşteaptă ca Tom Holland să apară pentru prima dată în costumul roşu-albastru al personajului Spider-Man în filmul "Captain America: Civil War", care va fi lansat în vara anului 2016.

Sony Pictures Entertainment, o divizie a Sony Corp, va continua să deţină drepturile cinematografice asupra personajului Spider-Man.

Scriitorul şi scenaristul Stan Lee şi graficianul Steve Ditko au creat acest personaj celebru, care a apărut pentru prima dată într-o revistă de benzi desenate în anul 1962.

Filmele din franciza "Spider-Man" au generat până în prezent încasări de peste 4 miliarde de dolari în box office-ul mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici