Actorul Columbus Short a fost arestat pentru tulburarea liniştii sub influenţa alcoolului

Actorul Columbus Short, star al serialului american "Scandal", a fost arestat vineri, de Ziua Independenţei, într-un bar din Dallas, pentru tulburarea liniştii publice, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

141 afișări
Imaginea articolului Actorul Columbus Short a fost arestat pentru tulburarea liniştii sub influenţa alcoolului

Columbus Short (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Actorul a fost arestat, vineri, în barul Trail Ice House din Dallas, deoarece a tulburat liniştea publică, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului, şi "a insultat verbal un agent de poliţie", potrivit unui angajat al barului, citat de revista People, informează huffingtonpost.com.

Printre cele mai recente probleme cu legea cu care s-a confruntat Columbus Short se numără acuzaţia de lovire cu pumnul a unui bărbat, într-un restaurant din Los Angeles, în luna mai. La această acuzaţie, actorul a pledat nevinovat.

Totodată, în aprilie, soţia lui Short a depus actele de divorţ după ce a susţinut că a fost ameninţată de către acesta cu un cuţit.

Tot în luna aprilie, actorul a anunţat că nu va mai juca în serialul "Scandal", difuzat în SUA la televiziunea ABC, ajuns la al treilea sezon.

Columbus Short, născut în 1982, şi-a început cariera în filmele din 2006 "În ritm de hip-hop: 2" şi "Acceptat/ Accepted", alături de Jonah Hill şi Justin Long. În 2007 a primit rolul principal în filmul "În ritm de step/ Stomp the Yard", care a avut un mare succes de box office. A jucat şi în "Acasă de Crăciun/ This Christmas", alături de Idris Elba, Regina King şi Chris Brown.

În 2008, Columbus Short a jucat într-un film regizat de Darnell Martin, "Cadillac Records", alături de Beyoncé Knowles, Jeffrey Wright şi Adrien Brody. Acest rol i-a adus un premiu NAACP Image Award pentru cel mai bun actor în rol secundar. Pe lângă succesul din drame, comedii şi muzică, Columbus Short a jucat în filmul de acţiune "Transport blindat/ Armored", împreună cu Matt Dillon şi Laurence Fisburne.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici