Actorul Danny DeVito a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Actorul american Danny DeVito a primit, joi, o stea pe bulevardul celebrităţilor - Walk of Fame - din Hollywood, Los Angeles.

144 afișări
Imaginea articolului Actorul Danny DeVito a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Actorul Danny DeVito a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul în vârstă de 66 de ani, care s-a făcut remarcat de-a lungul anilor atât în lungmetraje, cât şi în producţii de televiziune, a primit cea de-a 2.445-a stea de pe bulevardul celebrităţilor din Los Angeles.

"Întrebarea este asta: pot să o iau acasă sau trebuie să o las aici?", a glumit actorul american.

"Aş putea să mă mut în acel magazin, peste drum, şi să vin în fiecare zi să o curăţ de praf", a continuat, glumind, DeVito.

Actorul a ţinut, de altfel, să respecte, în propria manieră, tradiţia potrivit căreia persoana premiată trebuie să fie prima care să păşească peste acea stea, renunţând la pantof şi la şosetă pentru a pune un picior gol deasupra propriei stele.

Născut în 1944, în New-Jersey, Danny DeVito s-a făcut remarcat în multe filme de succes, precum "Zbor deasupra unui cuib de cuci", "Gemenii", "Batman se întoarce" şi "L.A. Confidential".

Actorul american a trecut de câteva ori şi în spatele camerei, regizând mai multe comedii, printre care "Războiul rozelor" (1990), pentru care a fost nominalizat la premiul Ursul de Aur, la Festivalul de Film de la Berlin, şi "Arunc-o pe mama din tren".

În 2001, Danny DeVito a fost nominalizat la premiile Oscar şi BAFTA în calitate de producător al filmului "Erin Brockovich", iar în 1993, a fost nominalizat din nou la Ursul de Aur, pentru filmul "Hoffa". Totodată, el a fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy, trofeu pe care l-a câştigat pentru rolul din serialul "Taxi" (1981). Tot de cinci ori a fost nominalizat la premiile Globul de Aur, distincţie cu care a fost recompensat în 1980, pentru rolul din acelaşi serial "Taxi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici