Actorul David Legeno, cunoscut pentru rolul din "Harry Potter", a fost găsit mort, în California

Actorul britanic David Legeno, care a jucat rolul unui vârcolac în franciza "Harry Potter", a fost găsit mort de un grup de excursionişti, într-o zonă izolată din apropiere de Death Valley, California (SUA), au declarat, vineri, reprezentanţi ai poliţiei, citaţi de theguardian.com.

2214 afișări
Imaginea articolului Actorul David Legeno, cunoscut pentru rolul din "Harry Potter", a fost găsit mort, în California

David Legeno (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit surselor citate, corpul neînsufleţit al actorului, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit duminică dimineaţă şi a fost transportat din acea zonă cu un elicopter.

În prezent, se presupune că actorul a murit din cauza căldurii, însă medicii legişti urmează să stabilească, în cel mai scurt timp, cauza exactă a decesului.

Actorul britanic David Legeno, pugilist profesionist şi expert în arte marţiale, a interpretat rolul lui Fenrir Greyback, un vârcolac feroce, în mai multe filme din franciza "Harry Potter". De asemenea, el a apărut şi în producţii televizate şi a jucat într-o serie de filme, precum "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman" (2012), "Centurion"(2010), "Batman - Începuturi/ Batman Begins"(2005) şi "Unde dai şi unde crapă/ Snatch" (2000).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici