Actorul de la Hollywood care vrea să investească în fotbal

  • Wrexham AFC a fost fondată în 1864 şi joacă în Liga a V-a din 2008.
  • Reynolds are propria marcă de gin şi a investit anul trecut într-un operator de telefonie mobilă.
  • Ziua Naţională de Înregistrare a Votanţilor se sărbătoreşte anual, în ultima zi de marţi a lunii septembrie.
151 afișări
Imaginea articolului Actorul de la Hollywood care vrea să investească în fotbal

Profimedia

Ryan Reynolds, actorul care îl joacă pe Deadpool din benzile desenate Marvel, se gândeşte serios să cumpere Wrexham AFC, o echipă de Liga a V-a din Ţara Galilor.

Dar nu va investi singur, ci împreună cu un prieten de la Hollywood, regizorul Rob McElhenney.

Actorul s-a dat de gol când i-a răspuns unui fan de pe Twitter care aşteaptă să-l vadă în Wrexham de opt ani de zile.

Când nu face business şi nu postează promo-uri haioase pe reţelele sociale, Ryan Reynolds vrea să arate că este un cetăţean responsabil.

Le-a adus aminte fanilor sai din State să se înregistreze pentru votul din noiembrie.

”Este Ziua Naţională de Înregistrare a Votanţilor, care este o zi uriaşă. Pentru mine este precum ziua de Crăciun. Ziua de Crăciun a votatului. Doar că sub brad este restul vieţii noastre. Aşa că...fără presiune,” a spus Ryan Reynolds.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici