Actorul de teatru şi film Alex Giannini a murit la vârsta de 52 de ani

Actorul britanic Alex Giannini, cunoscut pentru rolurile din filmele "Secretele Gloriei" şi "Elizabeth: Epoca de Aur", a murit vineri seară, în Plymouth, Marea Britanie, la vârsta de 52 de ani, din cauze naturale, potrivit purtătorului său de cuvânt, citat de bbc.com.

733 afișări
Imaginea articolului Actorul de teatru şi film Alex Giannini a murit la vârsta de 52 de ani

Actorul de teatru şi film Alex Giannini a murit la vârsta de 52 de ani (Imagine: Telegraph)

Giannini a decedat cu o oră înainte de debutul spectacolului "Mack & Mabel", programat la Teatrul Regal din Plymouth. Reprezentaţia din acea seară a fost anulată, însă oficialii teatrului au declarat că celelalte spectacole vor urma programul stabilit.

"Ieri, talentatul şi îndrăgitul actor Alex Giannini a murit fulgerător, din cauze naturale. O incredibilă forţă vitală ne-a părăsit", a fost anunţul făcut de purtătorul de cuvânt al lui Alex Giannini, sâmbătă, pe contul său de Twitter.

Actor şi scriitor, Alex Giannini, născut Alexander von Giannini, va putea fi văzut pe marile ecrane în filmul "Gangsteri de legendă/ Legend", de Brian Helgeland, care va intra în cinematografele româneşti pe 16 octombrie, şi este cunoscut pentru apariţiile în lungmetrajele "Elizabeth: Epoca de Aur/ Elizabeth: The Golden Age" (2007), de Shekhar Kapur, şi "Secretele Gloriei/ Miss Monday" (1998), de Benson Lee.

În ceea ce priveşte teatrul, unde şi-a petrecut cea mai mare parte a vieţii, numele lui Giannini este legat de spectacole celebre, precum "Oh What a Lovely War" şi "Batman Live".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici