Actorul Francesco Quinn, unul dintre fiii lui Anthony Quinn, a murit la vârsta de 48 de ani

Francesco Quinn, unul dintre cei 12 copii ai actorului Anthony Quinn, a murit la vârsta de 48 de ani, vineri, în urma unui infarct, în reşedinţa lui din Malibu.

2446 afișări
Imaginea articolului Actorul Francesco Quinn, unul dintre fiii lui Anthony Quinn, a murit la vârsta de 48 de ani

Actorul Francesco Quinn, unul dintre fiii lui Anthony Quinn, a murit la vârsta de 48 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La rândul lui actor, Francesco Quinn a devenit cunoscut după ce a interpretat rolul traficantului de droguri Rhah din filmul "Plutonul", regizat de Oliver Stone în 1986, informează dailymail.co.uk.

Ulterior, Francesco Quinn a jucat în câteva populare seriale de televiziune, precum "Tânăr şi Neliniştit/ The Young and the Restless", "Ancheta militară/ Navy NCIS", "Spitalul de Urgenţă/ E.R." şi "24 de ore". Recent, actorul a asigurat vocea personajului Dino din lungmetrajul "Transformers 3".

Potrivit presei americane, Francesco Quinn - care a divorţat de prima lui soţie, actriţa americană de origine irlandeză Julie McCann - se juca cu fiul său Max, în momentul în care actorul a suferit un infarct.

Medicii sosiţi la reşedinţa sa din California au încercat să îl resusciteze, dar actorul nu a mai putut fi salvat.

Al treilea dintre fiii lui Anthony Quinn, a cărui mamă a fost creatoarea de costume Jolanda Addolori, Francesco s-a născut la Roma, în martie 1963. Părinţii lui au avut una dintre cele mai lungi căsnicii din showbiz-ul american, mariajul lor durând 31 de ani.

Tatăl său, care a murit în 2001, a jucat în peste 200 de filme, inclusiv în câteva pelicule devenite clasice odată cu trecerea anilor, precum "Zorba Grecul", "Tunurile din Navarone" şi "Lawrence al Arabiei". Anthony Quinn, născut în Mexic în 1915, l-a încurajat pe Francesco să îi calce pe urme şi să devină actor.

Francesco a jucat alături de celebrul său tată în mai multe filme, inclusiv în "A Star For Two", pe al cărui afiş s-a aflat şi Lauren Bacall. Francesco şi Anthony Quinn au avut şansa de a juca acelaşi personaj, Santiago, în lungmetrajul de televiziune "The Old Man and the Sea", interpretându-l în tinereţe şi la vârsta a treia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici