Actorul George Kennedy , cunoscut pentru rolul său din "Naked Gun", a decedat. VIDEO

George Kennedy, câştigător al premiului Oscar în 1967 pentru interpretarea din Cool Hand Luke, a decedat la Boise, Idaho, la vârsta de 91 de ani.

6347 afișări
Imaginea articolului Actorul George Kennedy , cunoscut pentru rolul său din "Naked Gun", a decedat. VIDEO

Actorul George Kennedy , cunoscut pentru rolul său din "Naked Gun", a decedat. VIDEO (Imagine: Shutterstock)

De-a lungul carierei sale, Kennedy a reuşit să creeze imaginea perfectă a unui actor în rol secundar, precum şi importanţa unei astfel de poziţii în industria cinematografică.

Nepotul actorului, Cory Schenke, a declarat că starul de la Hollywood era internat într-un ospiciu de o lună de zile, după ce soţia sa decedase anul trecut, iar starea sa psihică era tot mai precară.

Printre rolulile care l-au consacrat pe George Kennedy se află cele din "Spartacus", "Lonely Are the Brave", "The Sons of Katie Elder", "The Dirty Dozen", "Earthquake" şi "Death on the Nile".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici