Actorul Jesse Eisenberg şi partenera sa, Anna Strout, au devenit părinţi pentru prima oară

Actorul american Jesse Eisenberg, vedeta filmului 'The Social Network', a devenit tatăl primului său copil, alături de partenera sa Anna Strout, cuplul fiind văzut pe străzile din New York cu copilaşul, potrivit unor surse ale E! News.

344 afișări
Imaginea articolului Actorul Jesse Eisenberg şi partenera sa, Anna Strout, au devenit părinţi pentru prima oară

Actorul Jesse Eisenberg şi partenera sa, Anna Strout, au devenit părinţi pentru prima oară (Imagine: AFP/ Arhiva Mediafax Foto)

Actorul Jesse Eisenberg a devenit tată, acesta fiind surprins cu bebeluşul său în New York, alimentând zvonurile existente anterior.

Vedeta filmului 'Batman v Superman: Dawn of Justice' a devenit tatăl primului său copil, alături de partenera sa Anna Strout, cuplul fiind văzut pe străzile din New York cu copilaşul, potrivit unor surse ale E! News.

Jesse a păstrat discreţia asupra relaţiei sale de 14 ani cu Anna Strout, acesta recunoscând în trecut că iubeşte să se înconjoare de oameni care „doresc să îi ajute pe alţii”.

Actorul a declarat în trecut: ''Cred că oamenii care doresc să îi ajute pe ceilalţi sunt cei mai interesaţi. Provin dintr-o familie de profesori, prietenii mei sunt profesori, adeseori confruntându-se cu situaţii dificile la şcoală. Meseria mea este atât de egoistă şi centrată de propria mea vanitate încât îmi place să fiu înconjurat de persoane care chiar ajută oamenii zi de zi.”

Jesse şi Anna au avut o relaţie între anii 2002-2012 după ce au decis să ia o pauză ca Jesse să se centreze pe cariera sa. Ulterior, actorul a petrecut patru luni de voluntariat în Bloomington, Indiana, la un adăpost pentru violenţă domestică. Prin intermediul voluntariatului, Jesse a intrat din nou în legătură cu Anna, mama acesteia fiind directorul executiv al adăpostului.

Vorbind despre munca sa la adăpost, Jesse Eisenberg a spus cu discreţie: ''Am fost acolo pentru motive personale. Pentru motive despre care nu doresc să vorbesc în cadrul unui interviu.''

Jesse Eisenberg este un actor american, în vârstă de 33 de ani, care s-a făcut remarcat în producţii precum "Zombieland", "Holy Rollers" sau "The Social Network", unde l-a interpretat pe Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook. Pentru acest rol, actorul a primit, în 2011, o nominalizare la premiile Oscar, pentru cel mai bun actor în rol principal. Aceeaşi interpretare i-a mai adus câte o nominalizare la Globul de Aur şi premiile BAFTA.

De curând, actorul a putut fi urmărit pe marile ecrane în pelicula "Now You See Me: Jaful perfect 2", Sequel-ul filmului „Now You See Me: Jaful perfect”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici