Actorul John Stamos, pus sub acuzare pentru conducerea automobilului sub influenţa drogurilor

Actorul american John Stamos a fost pus sub acuzare pentru conducerea automobilului sub influenţa drogurilor, pe 12 iunie, în Beverly Hills, California, şi, dacă va fi condamnat, riscă o pedeapsă de până la şase luni de închisoare, potrivit Reuters.

181 afișări
Imaginea articolului Actorul John Stamos, pus sub acuzare pentru conducerea automobilului sub influenţa drogurilor

Actorul John Stamos, pus sub acuzare pentru conducerea automobilului sub influenţa drogurilor

John Stamos, în vârstă de 52 de ani, a fost oprit pe 12 iunie de un echipaj de poliţie, după ce mai mulţi oameni au raportat la Poliţia din Beverly Hills că un bărbat, care părea a fi în stare de ebrietate, conducea o maşină.

Actorul a fost reţinut şi dus la un spital din zonă, pentru a primi tratament corespunzător, iar poliţiştii au refuzat să ofere mai multe informaţii în legătură cu acest caz.

Nu a fost precizată substanţa sub influenţa căreia se afla John Stamos în timp ce îşi conducea automobilul.

John Stamos riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la şase luni, dacă va fi condamnat, potrivit reprezentanţilor judiciari care analizează acest caz. Actorul ar urma să fie judecat, vineri, la Curtea Superioară din Los Angeles.

Actorul John Stamos a devenit celebru după ce a interpretat rolul Jesse în serialul "Casă plină/ Full House", din 1990, în care a jucat alături de gemenele Mary-Kate şi Ashley Olsen.

Actorul este în prezent starul serialul "Grandfathered", care a avut premiera în luna septembrie, la televiziunea americană Fox.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici