Actorul Orson Bean a murit la 91 de ani, lovit de un autoturism. FOTO

Actorul Orson Bean a murit la 91 de ani după ce a fost lovit de un autoturism vineri noapte la Lo Angeles, arată TMZ.

1347 afișări
Imaginea articolului Actorul Orson Bean a murit la 91 de ani, lovit de un autoturism. FOTO

Sursa: Profimedia Images

Poliţia din Los Angeles afirmă că a fost vorba despre un accident şi că şoferul nu are nicio vină. În ciuda concluziilor iniţiale care nu au dus la formularea niciunei acuzaţii, poliţiştii au afirmat că ar putea înainta cazul procuraturii pentru a se stabili dacă se impune continuarea cercetărilor.

Jurnaliştii de la TMZ spun că Bean traversa neregulamentar atunci când a fost dezechilibrat de o maşină care trecea şi proiectat într-un alt automobil aflat în mişcare. Actorul şi-a pierdut viaţa pe loc.

Cariera lui Bean a debutat în anii ´50, când a apărut de mai multe ori ca invitat al emisiunii "The Tonight Show" atât cu Jack Paar cât şi cu Johnny Carson. Era una dintre cele mai cunoscute figuri ale emisiunilor concurs americane din a doua jumătate a secolului XX.

A avut roluri şi în seriale precum "7th Heaven", în 2003, "How I Met Your Mother", în 2007 şi "Modern Family", în 2016. Bean jucat şi în pelicula din 2018 "The Equalizer 2".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici