Actorul Owen Wilson, în DOLIU. Tatăl lui a murit

Tatăl actorului american Owen Wilson, Robert Wilson, a încetat din viaţă la vârsta de 75 de ani, după ce a suferit mai mulţi ani de Alzheimer, scrie contactmusic.com.

3528 afișări
Imaginea articolului Actorul Owen Wilson, în DOLIU. Tatăl lui a murit

Actorul Owen Wilson, în DOLIU. Tatăl lui a murit

Robert Wilson, regizor şi producător, a murit la vârsta de 75 de ani. Acesta avea cu soţia sa Laura trei fii: Owen, Luke şi Andrew.

În urmă cu doi ani, Owen Wilson s-a deschis faţă de fanii săi pentru prima oară după ce tatăl său a fost diagnosticat cu necruâătoarea boală şi a recunoscut că a fost o perioadă extrem de dificilă pentru el şi familia sa.

”Este unul dintre acele lucruri pe care dacă ţi le-ar fi zis cineva în urmă cu 10 ani, când eu şi tatăl meu glumeam în fiecare zi, 'tatăl tău va fi în situaţia asta, în care va avea nevoie de îngrijire 24 din 24', te gândeşti 'Doamne, nu o să fiu în stare să mă descurc, nu este posibil aşa ceva'. Dar apoi chiar se întâmplă, pentru că aşa e viaţa... Trebuie să dai tot ce ai mai bun ca să îi faci faţă. Nu ai de ales, trebuie să accepţi situaţia”, a spus Wilson.

”Apoi începi să cauţi lucruri în viaţă pentru care să fii recunoscător. Măcar este acasă, are cineva grijă de el şi este înconjurat de oameni care îl iubesc”.

”Pentru mine şi fraţii mei a fost o influenţă majoră. Poate sună a stereotip, dar eu chiar cred că spiritul său va fi continuat prin mine, aşa cum îmi place mie să glumesc”, a mai spus atunci actorul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici