Actorul Rip Torn, star al seriei "Men in Black", a murit

Actorul american premiat cu Emmy Rip Torn, star al seriei "Men in Black", a murit la vârsta de 88 de ani, marţi, iar cauza decesului nu a fost făcută publică, potrivit tmz.com.

3115 afișări
Imaginea articolului Actorul Rip Torn, star al seriei "Men in Black", a murit

Actorul premiat cu Emmy Rip Torn, star al seriei "Men in Black", a murit

Potrivit unui comunicat al familiei, Torn a murit "liniştit", în locuinţa sa din Lakeville, Connecticut, avându-le alături pe soţia sa, Amy Wright, şi fiicele Katie Torn şi Angelica Page.

Cel mai cunoscut rol al lui Rip Torn, văr al celebrei actriţe Sissy Spacek, este Artie, din serialul produs de HBO "The Larry Sanders Show", pentru care a fost premiat cu Emmy.

Pe numele real Elmore Rual Torn Jr., Rip Torn, care a mai fost nominalizat de opt la premiile Emmy, a debutat ca actor în 1956, în filmul "Baby Doll", iar acesta a fost începutul unei cariere prolifice atât pe micul, cât şi pe marele ecran.

În 1984, a fost nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din filmul "Cross Creek", de Martin Ritt.

De asemenea, a devenit foarte popular cu rolul Zed din primele două filme "Men in Black", "Bărbaţi în negru" (1997) şi "Bărbaţii în negru II" (2002), ambele de Barry Sonnenfeld, dar şi cu partiturile din serialele TV "Will & Grace" şi "30 Rock".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici