Actorul Rob Lowe a primit o stea pe Walk of Fame

Actorul american Rob Lowe, devenit cunoscut graţie rolurilor interpretate în câteva filme din anii 1980 precum "Proscrişii/ The Outsiders" (1983) şi "Libertinii/ St. Elmo's Fire" (1985), a fost recompensat, marţi, cu o stea pe Walk of Fame din Hollywood, informează Reuters.

120 afișări
Imaginea articolului Actorul Rob Lowe a primit o stea pe Walk of Fame

Actorul Rob Lowe a primit o stea pe Walk of Fame. (Imagine captură youtube.com)

Steaua dedicată actorului american, recompensat în categoria "Televiziune", a fost dezvelită pe trotuarul din faţa restaurantului Musso & Frank Grill din Los Angeles.

"Am băut multe martini aici, într-o carieră anterioară", a declarat, în glumă, starul hollywoodian, în vârstă de 51 de ani.

În discursul pe care l-a susţinut la această ceremonie, la care a fost prezentă şi actriţa Gwyneth Paltrow, Rob Lowe a relatat şi un episod inedit din adolescenţa sa, atunci când, la vârsta de 13 ani, i-a trimis o scrisoare celebrului producător de film şi televiziune Aaron Spelling, în prezent decedat, prin care îi cerea să îl angajeze, potrivit Reuters.

"Mi-a răspuns, personal, spunându-mi: «Puştiule, în primul rând, nu prea poţi să vii la studioul nostru fără permisiunea părinţilor tăi, iar în al doilea rând, cred că într-o bună zi ai putea să îmi iei locul de muncă", a spus Rob Lowe.

"Ei bine, domnule Spelling, nu v-am luat niciodată locul de muncă, dar astăzi, stau exact lângă dumneavoastră, pe Hollywood Walk of Fame", a adăugat actorul, referindu-se la faptul că steaua care i-a fost dedicată se află la mică distanţă de steaua lui Aaron Spelling.

Potrivit Camerei de Comerţ din Hollywood, steaua dedicată actorului Rob Lowe este cea de-a 2.567-a stea inaugurată pe Hollywood Boulevard.

Robert Hepler Lowe este un actor american, născut pe 17 martie 1964, care şi-a câştigat celebritatea după ce a apărut în câteva filme de succes din anii 1980, precum "The Outsiders" (1983), regizat de Francis Ford Coppola, şi "Libertinii" (1985), în care a jucat alături de Demi Moore şi Emilio Estevez. Rob Lowe este cunoscut şi pentru rolul ataşatului de presă Sam Seaborn din serialul de televiziune de succes "Viaţa la Casa Albă" şi rolul senatorului Robert McCallister din serialul "Fraţi şi surori". Starul american a primit cinci nominalizări la Globul de Aur şi o nominalizare la Primetime Emmy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici