Actorul Ryan Reynolds: "Deadpool este o inspiraţie pentru copiii bolnavi de cancer" - VIDEO

Ryan Reynolds, actorul care i-a dat viaţă personajului comic Deadpool, afirmă că rolul interpretat l-a ajutat să devină un erou pentru copiii care suferă de cancer, potrivit contactmusic.com.

1107 afișări
Imaginea articolului Actorul Ryan Reynolds: "Deadpool este o inspiraţie pentru copiii bolnavi de cancer" - VIDEO

Actorul Ryan Reynolds: "Deadpool este o inspiraţie pentru copiii bolnavi de cancer" (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

În filmul cu supereroi, Reynolds îl interpretează pe Wade Wilson, un mercenar care este supus unui tratament experimental, după ce află că este diagnosticat cu cancer, în fază terminală. Tratamentul l-a lăsat plini de cicatrici, dar l-a înzestrat cu puteri de vindecare incredibile, care l-au transformat în supereroul Deadpool.

Actorul în vârstă de 39 de ani este de părere că povestea de viaţă a personajului principal din filmul Marvel i-a oferit o conexiune specială cu suferinzii de cancer, în special cei mici.

"Ca să fiu complet sincer, un lucru care mi s-a părut extraordinar este că mulţi copii îl admiră pe Deadpool, o grămadă de copii care suferă de cancer sau alte boli cumplite îl plac cu adevărat. Am cunoscut mulţi copii bolnavi, datorită filmului", a declarat Ryan Reynolds.

"Ei îl iubesc pe Wade Wilson pentru că atunci când a primit diagnosticul s-a agitat foarte mult, iar ăsta este un lucru la care aceşti băieţi şi fete se pot raporta. Am avut şansa să petrec mult timp cu ei şi să desfăşurăm mai multe activităţi împreună prin intermediul fundaţiei Make-A-Wish/ Pune-ţi o dorinţă", a adăugat actorul.

 

Deşi a vrut să viziteze spitalele îmbrăcat cu faimosul costum roşu, Ryan a trebuit să renunţe la idee, întrucât armele pe care le deţine personajul nu sunt permise în incinta clădirii.

"Întotdeauna vreau să port costumul când merg la spital, dar problema e că deţin arme. Căpitanul America are un scut strălucitor, Thor are un ciocan pe jumătate ameninţător, iar eu am katane şi pistoale semi-automate, cu care nu mă pot strecura atât de uşor prin detectoarele de metal din spitale", a continuat Reynolds.

Un alt motiv pentru care Ryan nu le-a putut oferi copiilor o experienţă Deadpool deplină este iubirea personajului faţă de obscen şi limbajul vulgar, unul dintre motivele pentru care a şi fost interzis minorilor sub 17 ani, fără acordul părinţilor.

Actorul de film şi televiziune canadian Ryan Reynolds a devenit cunoscut pentru rolul din serialul "Two Guys and a Girl", dar şi pentru relaţiile sale cu femei celebre: înainte de căsătoria cu actriţa Blake Lively, el a fost căsătorit cu Scarlett Johansson, de care a divorţat în 2010. Actorul canadian a putut fi văzut în 2012 în thrillerul SF "Green Lantern 3D: Protectorul Universului". A mai jucat în filme precum "Dacă aş fi...tu", "Vrei să te însori cu mine?" şi "Aşii din mânecă".

Recent, Reynolds a putut fi văzut în pelicula "Deadpool", care a ocupat primul loc în box office-ul american, cu încasări de peste 135 de milioane de dolari în primul weekend când a rulat pe marile ecrane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici