Actorul Sacha Baron Cohen a devenit tată pentru a treia oară

Actorul britanic Sacha Baron Cohen a devenit tată pentru a treia oară, după ce soţia sa, actriţa australiană Isla Fisher, a născut cel de-al treilea copil al cuplului, informează contactmusic.com.

251 afișări
Imaginea articolului Actorul Sacha Baron Cohen a devenit tată pentru a treia oară

Actorul Sacha Baron Cohen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nu sunt cunoscute informaţii privind sexul bebeluşului şi nici detalii despre ziua în care a fost născut acesta.

Însă informaţia privind naşterea celui de-al treilea copil al cuplului a fost confirmată, vineri, de revista Us Weekly.

Isla Fisher, în vârstă de 39 de ani, şi Sacha Baron Cohen, în vârstă de 43 de ani, mai au împreună doi copii: Olive, în vârstă de şapte ani, şi Elula, în vârstă de patru ani.

Cei doi actori, extrem de rezervaţi în ceea ce priveşte viaţa privată, s-au cunoscut în 2002. Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher s-au căsătorit în martie 2010, la Paris, în cadrul unei ceremonii tradiţionale evreieşti, la care au participat doar familiile şi prietenii apropiaţi ai cuplului.

Actriţa australiană Isla Fisher s-a convertit la iudaism pentru a se putea căsători cu Sacha Baron Cohen şi a declarat ulterior că este foarte fericită că a luat această decizie. Actriţa a primit numele iudaic "Ayala".

Actorul Sacha Baron Cohen a devenit celebru datorită personajului Ali G, dar şi filmului "Borat! - Învăţături din America pentru ca toată naţia Kazahstanului să profite", un fals documentar despre un jurnalist kazah care pleacă să descopere Statele Unite. Baron Cohen a primit pentru acest rol un Glob de Aur, în 2007. "Borat", lansat de 20th Century Fox în noiembrie 2006, a avut încasări de 261 de milioane de dolari în lumea întreagă şi a obţinut o nominalizare la ediţia din 2007 a premiilor Oscar, la categoria "cel mai bun scenariu adaptat". În 2009, actorul britanic a deţinut rolul principal în controversata comedie burlescă "Brüno".

Isla Fisher este o actriţă australiană care a debutat în serialul de televiziune "Home and Away", remarcându-se apoi în mai multe comedii romantice precum "Wedding Crashers/ Spărgătorii de nunţi" (2005), "Hot Rod/ Rod, Regele Cascadorilor" (2007), "Definitely, Maybe/ Desigur...poate că..." (2008) şi "Confessions of a Shopaholic/ Mă dau în vânt după cumpărături" (2009).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici