Actorul Salman Khan, condamnat pentru braconaj, eliberat pe cauţiune pentru a face apel. Sute de fani înfocaţi l-au aşteptat la ieşirea din închisoare. VIDEO

Actorul indian Salman Khan, condamnat, joi, la cinci ani de închisoare într-un caz de braconaj, a fost eliberat pe cauţiune pentru a putea contesta decizia judecătorească, transmite AFP.

2716 afișări
Imaginea articolului Actorul Salman Khan, condamnat pentru braconaj, eliberat pe cauţiune pentru a face apel. Sute de fani înfocaţi l-au aşteptat la ieşirea din închisoare. VIDEO

Actorul Salman Khan, condamnat pentru braconaj, eliberat pe cauţiune pentru a face apel. Sute de fani înfocaţi l-au aşteptat la ieşirea din închisoare

Sute de fani înfocaţi l-au aşteptat pe starul în vârstă de 52 de ani la ieşirea din închisoarea din Jodhpur, unde acesta a petrecut două nopţi, după ce a primit sentinţa.

Actorul s-a îndreptat spre aeroportul din Jodhpur, unde îl aştepta un avion privat, care l-a transportat în Mumbai, iar în faţa locuinţei sale de lux îl aştepta o altă mulţime de fani. Aceştia l-au ovaţionat şi au dansat pe piesele din filmele în care a jucat.

Khan a ieşit pe balconul casei sale şi i-a salutat apoi pe fani.

Unul dintre cel mai bine plătiţi actori din India, Khan a fost eliberat contra unei cauţiuni de 1.500 de dolari şi are interdicţie de a ieşi din ţară.

O nouă audiere în acest caz a fost stabilită pentru 7 mai.

Salman Khan a fost găsit vinovat de uciderea a două antilope cu coarne spiralate, o specie protejată, în cursul nopţii de 1 spre 2 octombrie 1998. Pe lângă pedeapsa de cinci ani de închisoare, Khan a fost obligat să plătească o amendă de 10.000 de rupii (aproximativ 154 de dolari ).

În timp ce fanii şi producătorii viitoarelor filme ale lui Salman Khan s-au bucurat de eliberarea acestuia, organizaţiile pentru protecţia animalelor, precum PETA, s-au declarat dezamăgite.

Khan a acuzat autorităţile din domeniul protecţiei pădurilor că au încercat să îi însceneze acest caz de braconaj, avocaţii acestuia spunând că animalele au murit din cauze naturale.

În acelaşi caz, alţi patru actori bollywoodieni - Saif Ali Khan, Sonali Bendre, Tabu şi Neelam Kothari -, acuzaţi şi ei de braconaj, au fost achitaţi din lipsă de probe.

Khan a jucat în peste 100 de filme şi seriale de televiziune. El face parte din topul 10 al celor mai bine plătiţi actori din lume.

Cea mai recentă superproducţie în care a jucat, "Tiger Zinda Hai" ("Tiger is Alive"), a generat încasări de 85 de milioane de dolari la nivel mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici