Actorul Sean Penn s-a căsătorit cu iubita lui cu 30 de ani mai tânără, Leila George

Laureat al premiului Oscar, Sean Penn, s-a căsătorit cu Leila George, o actriţă australiană cu 30 de ani mai tânără decât el, scrie People Magazine.

1771 afișări
Imaginea articolului Actorul Sean Penn s-a căsătorit cu iubita lui cu 30 de ani mai tânără, Leila George

Actorul Sean Penn s-a căsătorit cu iubita lui cu 30 de ani mai tânără, Leila George

Sean Penn, 59 de ani şi Leila George, 28 de ani, formează un cuplu din 2016, iar zilele trecute s-au căsătorit în secret.

Ştirea privind căsătoria celor doi a apărut după ce prietena lor Irena Medavoy, a postat un mesaj de felicitare pe contul său de Instagram.

Alături de o fotografie a cuplului şi a unor inele de aur, Medavoy a scris: "Suntem atât de fericiţi că Leila George şi Sean Penn s-au căsătorit. Vă iubim. Ne bucurăm enorm că v-aţi găsit sufletele pereche. Sunteţi meniţi să fiţi împreună, Dumnezeu să vă binecuvânteze".

Penn a mai fost căsătorit înainte cu Madonna şi Robin Wright şi a avut relaţii cu Charlize Theron, Susan Sarandon şi Elizabeth McGovern. Este tatăl a doi copii, amândoi cu Robin Wright, născuţi în 1991 şi 1993.

Leila George, născută la Sydney în 1992, este fiica actorului american Vincent D'Onofrio şi a actriţei Greta Scacchi.

Sean Penn este unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hollywood. A primit de două ori premiul Oscar pentru cel mai bun rol principal, în 2003 pentru rolul din Mystic River şi în 2008 pentru ”Milk”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici