Actorul Sebastian Roché va fi înlocuit de Mark Sheppard la Comic Con Bucureşti 2014

Actorul Sebastian Roché, cunoscut pentru rolurile din serialele "Supernatural" şi "The Originals", nu va mai putea participa la ediţia din acest an a East European Comic Con Bucureşti, acesta fiind înlocuit de Mark Sheppard, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

414 afișări
Imaginea articolului Actorul Sebastian Roché va fi înlocuit de Mark Sheppard la Comic Con Bucureşti 2014

Sebastian Roché (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Potrivit organizatorilor, actorul nu va mai putea lua parte la evenimentul din 9 - 11 mai din cauza prelungirii neaşteptate a filmărilor unui proiect în care este implicat.

Programul actorului se suprapune cu perioada în care se desfăşoară East European Comic Con şi astfel nu mai poate veni în România.

În schimb, locul său va fi ocupat de colegul său de platou Mark Sheppard, cel care îi dă viaţă lui Crowley, din acelaşi serial "Supernatural".

Actorul de origine britanică s-a remarcat de-a lungul timpului cu roluri memorabile în numeroase seriale de succes din cultura populară. El i-a interpretat pe Romo Lampkin în "Battlestar Galactica", pe Jim Sterling în "Leverage", pe Curtin Hegan în "White Collar" şi bineînţeles, pe Crowley în "Supernatural", un personaj extrem de îndrăgit de fani datorită complexităţii sale: sarcastic, malefic, egoist, dar surprinzător şi fascinant de fiecare dată.

Cei care şi-au achiziţionat bilete pentru panel, autografe sau poze cu Sebastian Roche le pot folosi pentru Mark Sheppard, fără să fie nevoiţi să achite vreo suma suplimentară.

Cei care îşi doresc recuperarea contravalorii biletelor o pot face începând cu 10 aprilie, de la punctele de vânzare de unde şi le-au achiziţionat. În ceea ce priveşte biletele cumpărate online, recuperarea se poate realiza printr-un e-mail trimis reţelei Myticket.

East European Comic Con este cea mai mare convenţie a pasionaţilor de seriale, filme, benzi desenate, jocuri şi animaţie din Europa de Est, având ca sursă de inspiraţie mult apreciatul Comic Con de la San Diego. În 2014, între 9-11 mai la Romexpo şi Pullman Hotel, fanii se vor putea întâlni cu actorii de la Hollywood, Jason Momoa ("Urzeala Tronurilor", "Conan", "Stargate Atlantis"), Mark Sheppard ("Supernatural", "Battlestar Galactica"), Natalia Tena ("Harry Potter", "Urzeala Tronurilor"), dar şi cu reprezentanţi de seamă ai cosplay-ului, precum celebra Yaya Han, şi ai benzilor desenate, precum Ian Churchill.

Biletele pot fi achiziţionate din reţelele Myticket, Eventim şi din magazinele Diverta din ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici