Actorul Terrence Howard a divorţat de cea de-a treia soţie - VIDEO

Actorul american Terrence Howard a divorţat de cea de-a treia soţie, Miranda, la doar trei luni după naşterea primului copil al cuplului, informează presa americană, citată de contactmusic.com.

378 afișări
Imaginea articolului Actorul Terrence Howard a divorţat de cea de-a treia soţie - VIDEO

Actorul Terrence Howard a divorţat de cea de-a treia soţie (Imagine: HEPTA)

Informaţia a fost dezvăluită luni, atunci când actorul s-a prezentat în faţa unui judecător din Los Angeles, pentru a-şi continua depoziţia într-un proces în care starul a cerut justiţiei americane să modifice termenii unui acord financiar extrem de dezavantajos pentru el încheiat cu a doua soţie a sa, Michelle Ghent. Terrence Howard afirmă că a fost şantajat pentru a semna acel acord cu Michelle Ghent.

Potrivit New York Daily News, unul dintre avocaţii actorului s-a referit la modelul Miranda, al cărei nume real este Mira Pak, folosind expresia "fosta soţie a lui Howard", iar actorul nu a încercat să corecteze acea posibilă eroare de exprimare.

Apoi, o sursă a dezvăluit pentru aceeaşi publicaţie newyorkeză că divorţul a fost pronunţat de un tribunal din Chicago, cu doar o zi înainte ca Terrence Howard să îşi continue depoziţia în procesul intentat lui Michelle Ghent.

Mira Pak a fost prezentă la tribunal duminică, pentru a-l sprijini în acel proces pe tatăl fiului ei, care s-a născut în luna mai.

Terrence Howard şi Mira Pak s-au căsătorit în octombrie 2013, după o relaţie de o lună.

Actorul mai are trei copii, două fiice, Aubrey şi Heaven, şi un fiu, Hunter, din căsătoria cu prima sa soţie, Lori McCommas, de care a divorţat în 2003, după 14 ani de mariaj. Cei doi s-au recăsătorit în 2005, însă s-au despărţit din nou în 2007.

În ianuarie 2010, Terrence Howard s-a căsătorit în secret cu Michelle Ghent, însă mariajul a fost unul de scurtă durată. Michelle Ghent a depus actele de divorţ după numai un an, în februarie 2011. Divorţul lor a fost finalizat în 2013.

Terrence Howard a devenit şi bunic, în 2012, după ce fiica sa Aubrey a născut primul său copil, care a primit numele Hazel.

Actorul Terrence Howard, în vârstă de 46 de ani, s-a lansat cu rolul din filmul "Viaţă pentru muzică/ Mr. Holland's Opus" (1995), care i-a adus ulterior o serie de partituri cu vizibilitate mare în rândul publicului afro-american.

Pentru rolul principal din filmul "Pe urmele unui idol/ Hustle & Flow", regizat de John Singleton, Terrence Howard a fost nominalizat la Oscar, Globul de Aur, premiul Image şi premiul Independent Spirit şi a câştigat premiul Satellite pentru "cel mai bun actor". Melodia pe care o interpretează în film a fost recompensată cu un premiu Critics Choice şi a devenit prima piesă rap din toate timpurile care a primit un premiu Oscar.

Actorul american s-a remarcat şi în filmul "Poveşti din L.A./ Crash", premiat cu trei trofee Oscar în 2006, şi a mai jucat în filmul lui Dito Montiel "Hai! Ne batem!/ Fighting" (2009), alături de Channing Tatum, şi în "Majordomul", în regia lui Lee Daniels. Recent, starul american s-a remarcat în "Empire", un serial TV inspirat din universul industriei muzicale hip-hop.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici