Actorul Vince Vaughn a devenit tată pentru a doua oară

Vince Vaughn şi soţia sa, Kyla, au devenit părinţi pentru a doua oară, soţia actorului dând naştere, miercuri, unui băieţel care a primit numele de Vernon Lindsay.

142 afișări
Imaginea articolului Actorul Vince Vaughn a devenit tată pentru a doua oară

Vince Vaughn (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Potrivit revistei People, copilul s-a născut miercuri, la un spital de lângă Los Angeles.

Vince Vaughn, în vârstă de 43 de ani, a anunţat că va deveni tată pentru a doua oară în aprilie, în emisiunea de televiziune realizată de Ellen DeGeneres, informează accesshollywood.com. Vince a spus atunci că este foarte emoţionat, adăugând că faptul că a devenit tată i-a schimbat percepţia asupra scopurilor sale în viaţă.

Vince Vaughn s-a căsătorit cu iubita lui, Kayla Weber, în 2010. Vaughn a cerut-o de soţie pe Kayla Weber, în vârstă de 33 de ani, originară din oraşul canadian Calgary, de profesie agent imobiliar, la începutul anului 2009. În decembrie 2010, cei doi au devenit pentru prima dată părinţi, Kayla dând naştere unei fetiţe care a primit numele de Locklyn.

Vaughn a avut anterior o relaţie intens mediatizată cu actriţa Jennifer Aniston, partenera sa din filmul "Despărţiţi, dar împreună/ The Break-Up". Cei doi actori s-au despărţit la sfârşitul anului 2006.

Starul comediei romantice "De Crăciun nu stăm acasă!/ Four Christmases", Vaughn este renumit pentru interpretarea unor roluri de burlac înverşunat în comedii precum "Spărgătorii de nunţi/ Wedding Crashers" şi "Pierde vară/ Swingers".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici