Actriţa Alexis Bledel, cea mai periculoasă celebritate online în 2019. Care sunt surprizele topului

Actriţa americană Alexis Bledel, star al serialului „Fetele Gilmore/ Gilmore Girls", a fost desemnată cea mai periculoasă celebritate online în 2019, deoarece o căutare a numelui acesteia pe internet poate infecta computerele cu viruşi, informează apnews.com.

2251 afișări
Imaginea articolului Actriţa Alexis Bledel, cea mai periculoasă celebritate online în 2019. Care sunt surprizele topului

Actriţa Alexis Bledel, cea mai periculoasă celebritate online în 2019. Care sunt surprizele topului

Atunci când un utilizator scrie numele "Alexis Bledel" pe un motor de căutare online are cele mai mari şanse să intre pe site-uri de pe care calculatorul său să ia viruşi, conform companiei de securitate online McAfee.

În topul celor mai periculoase celebrităţi online anul acesta au mai fost incluşi, în ordine, realizatorul de talk show-uri James Corden, starul "Game of Thrones" Sophie Turner, actriţele Anna Kendrick şi Lupita Nyong’o, vedeta TV Jimmy Fallon, starul artelor marţiale Jackie Chan, artiştii rap Lil Wayne şi Nicki Minaj şi starul universului Marvel Tessa Thompson.

Anul trecut, actriţa Ruby Rose a fost desemnată cea mai periculoasă celebritate online.

Topul făcut public anual de compania McAfee are scopul de a sublinia faptul că este periculos să deschizi link-uri suspecte. Hackerii obişnuiesc să ataşeze numele unor vedete la programe infectate, în speranţa că fanii acestora vor cădea victime. Compania McAfee îi sfătuieşte pe internauţi să ia mereu în considerare riscurile descărcării de conţinuturi piratate şi să folosească programe antivirus actualizate.

Foto: Hepta

Taguri:
vedete,
viruşi,
mcafee

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici