Actriţa Carey Mulligan, păzită de bodyguard la filmările pentru "Marele Gatsby" - VIDEO

Actriţa Carey Mulligan a fost păzită de bodyguard pe durata filmărilor la lungmetrajul "Marele Gatsby" pentru "a nu fugi" cu bijuteriile de milioane de lire sterline pe care le-a purtat.

368 afișări
Imaginea articolului Actriţa Carey Mulligan, păzită de bodyguard la filmările pentru "Marele Gatsby" - VIDEO

Actriţa Carey Mulligan, păzită de bodyguard la filmările pentru "Marele Gatsby"

Carey Mulligan, în vârstă de 27 de ani, o portretizează pe Daisy Buchanan în adaptarea făcută de Baz Luhrmann romanului clasic semnat de Francis Scott Fitzgerald. Garderoba acesteia includea şi bijuterii somptuoase în valoare de câteva milioane de lire sterline, iar actriţa a mărturisit că proprietarii acestora şi producătorii s-au temut tot timpul filmărilor că acestea ar putea dispărea.

"Am filmat o scenă în care am purtat fabuloase bijuterii de la Tiffany's, care valorau multe, multe milioane. Aveam brăţări cu diamante la fiecare mână, inele şi cercei cu diamante, dar şi coliere de perle în jurul gâtului. Vedeam un tip care stătea într-un colţ şi nu îşi lua ochii de la mine, ca nu cumva să fug cu vreo bijuterie", a spus actriţa, informează femalefirst.co.uk.

Carey joacă în "Marele Gatsby" alături de Leonardo DiCaprio şi Tobey Maguire şi, în ciuda stilului de viaţă opulent promovat în film, aceasta susţine că pe platoul de filmare a fost o atmosferă austeră.

"A trebuit să mă menţin în formă pentru a arăta bine în acele ţinute. Am mers la sala de sport şi am mâncat sănătos. De fapt, cu toţii am încercat să ne menţinem în formă, aşa că Leo şi Tobey au avut tot timpul grijă de cum arată. În film noi beam şampanie Moet, dar pe platoul de filmare nu făceam niciun fel de exces. Cuvântul-cheie în cazul nostru a fost 'sănătos'", a mai povestit Carey Mulligan.

Romanul "Marele Gatsby", scris de F. Scott Fitzgerald în anul 1925, a fost de mai multe ori adaptat pentru marele ecran, una dintre cele mai apreciate ecranizări ale sale fiind cea din 1974, cu Robert Redford şi Mia Farrow, în regia lui Jack Clayton.

Nick Carraway, un tânăr fascinat de visul american, proaspăt venit la New York şi doritor de succes, împărtăşeşte povestea transformării lui James Gatz în Jay Gatsby. Pe fundalul unei Americi prospere, dar haotice, Gatz, mânat de mirajul iubirii faţă de Daisy Buchanan, îşi schimbă viaţa, devenind din student la Oxford gangster, traficant de alcool şi apoi milionar. Iubirea sa pentru Daisy nu se împlineşte însă. Rămâne povestea donquijotescă a Marelui Gatsby, desfăşurată odată cu un iluzoriu, nesfârşit "American dream".

Adaptarea semnată Baz Luhrmann beneficiază de o distribuţie de zile mari, în care se remarcă actori celebri, precum Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan şi Tobey Maguire.

Filmul este adus pe marile ecrane româneşti de MediaPro Distribution.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici