Actriţa Charlize Theron dezvăluie MOTIVUL pentru care băieţelul său de şapte ani poartă rochiţe şi haine pentru fetiţe

Actriţa sud-africană Charlize Theron spune că îşi creşte băieţelul în vârstă de şapte ani ca pe o fetiţă, după ce copilul, pe care l-a adoptat în 2012, i-a spus încă de la vârsta de trei ani că acesta este genul de care aparţine, potrivit dailymail.co.uk.

4286 afișări
Imaginea articolului Actriţa Charlize Theron dezvăluie MOTIVUL pentru care băieţelul său de şapte ani poartă rochiţe şi haine pentru fetiţe

Charlize Theron dezvăluie MOTIVUL pentru care băieţelul său de şapte ani poartă rochiţe

Starul hollywoodian, care mai are un copil adoptat, o fetiţă în vârstă de trei ani pe nume August, a stârnit controverse anul trecut, după ce Jackson a fost fotografiată purtând rochie.

Într-un interviu pentru The Daily Mail, actriţa în vârstă de 43 de ani a declarat că o creşte pe Jackson ca pe o fetiţă încă de când aceasta avea trei ani.

"Da, şi eu am crezut că este băieţel. Până când ea s-a uitat la mine, când avea trei ani, şi mi-a spus «Nu sunt băieţel!»", a povestit actriţa.

"Aşa că, iată, am două fetiţe frumoase acum, pe care, ca orice părinte, vreau să le protejez şi vreau să văd că reuşesc în viaţă", a mai spus aceasta, care a explicat că nu ea trebuie să ia o decizie privind identitatea de gen a copiilor ei.

"Treaba mea este să le sărbătoresc şi să le iubesc şi să mă asigur că au tot ceea ce este nevoie pentru a fi cine vor ele. Şi voi face orice pot pentru ca ai mei copii să aibă acest drept şi să fie protejaţi", a declarat Theron, care i-a adoptat pe micuţi ca mamă singură.

 

 

@girlmacfarlane my little ones are loving your new book! Adorable story about just being yourself.

O postare distribuită de Charlize Theron (@charlizeafrica) pe

Nov 24, 2018 at 1:35 PST

Charlize Theron este câştigătoarea unui premiu Oscar pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004) şi mai are în palmares roluri precum cele din "Cu capul în nori" (2004), "Eu, Peter Sellers" (2004), "Aeon Flux" (2005) şi "Hancock" (2009). Actriţa a jucat, alături de Viggo Mortensen, în "The Road", o dramă SF regizată de John Hillcoat, şi a mai putut fi văzută pe marile ecrane în comedia romantică "Tânăra adultă/ Young Adult" (2011). În 2012, acesta a putut fi văzută în două pelicule cu mare succes de casă - "Snow White & the Huntsman/ Albă ca Zăpada şi războinicul vânător" şi "Prometheus". De asemenea, actriţa a jucat în 2014 în "A Million Ways to Die in the West", iar, în 2015, în "Dark Places" şi "Mad Max: Fury Road", care a câştigat şase premii Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici