Actriţa Emilia Clarke a declarat că i-ar plăcea să fie prima femeie în rolul spionului James Bond

Actriţa britanică Emilia Clarke, care o interpretează pe Daenerys Targaryen în serialul ‘Game of Thrones’, a declarat că i-ar plăcea să joace rolul spionului 007 James Bond, alături de actorul Leonardo DiCaprio ca „băiat Bond”, în locul celebrelor „Bond girls”, potrivit contactmusic.com.

835 afișări
Imaginea articolului Actriţa Emilia Clarke a declarat că i-ar plăcea să fie prima femeie în rolul spionului James Bond

Actriţa Emilia Clarke a declarat că i-ar plăcea să fie prima femeie în rolul spionului James Bond (Imagine Hepta / Mediafax Foto)

Actriţa în vârstă de 29 de ani Emilia Clarke care îi încântă pe fanii săi jucând-o pe Daenerys Targaryen din serialul ‘Game of Thrones’, se gândeşte la un nou rol.

Într-o declaraţie pentru Daily Star, Clarke a dezvăluit că i-ar plăcea să fie prima femeie James Bond: “Am o mulţime de visuri nerealizate”, a declarat Clarke pentru ziar. “Mi-ar plăcea să îl joc pe James Bond. Bărbatul care să mă însoţească în acest rol ar fi Leonardo Dicaprio. N-am nicio îndoială în această privinţă”. Nu este nicio îndoială că Clarke are vâna aventuroasă necesară unui agent 007, dovadă sunt ipostazele sale din celebrul serian american.

Dar Clarke nu este singura vedetă feminină care râvneşte un asemenea rol. La începtul lunii, actriţa din ‘X Files’ Gillan Anderson a fost subiectul unei campanii pe Twitter în care fanii o solicitau pe aceasta pentru a lua rolul lui Daniel Craig.

Anderson însăşi a părut destul de încântată de idee postând pe Twitter un poster auto-ironic al ei ca ‘Jane’ Bond şi a scris: ‘Sunt Bond. Jane Bond. Vă mulţumesc pentru toate voturile! (Şi îmi pare rău, nu ştiu cine a făcut posterul, dar îmi place!) #NextBond.’

În timp ce Anderson şi alte nume legate de acest rol au sprijinul fanilor, regizorul Sam Mendes a declarat că trebuie să ne reamintim că franciza James Bond nu este o democraţie: “Există această dezbatere continuă despre cine urmează să fie următorul Bond”, a declarat regizorul pentru The Telegraph. “Adevărul este că - şi aici este ştirea: nu este o democraţie. Nu este X Factor, nu este referendumul UE, nu este un vot public. Barbara Broccoli va alege următorul Bond: finalul poveştii.”

Emilia Clarke (născută pe 26.10.86) este o actriţă britanică nominalizată la Premiile Emmy cunoscută pentru rolul său din serialul HBO 'Game of Thrones'. În 2010, după absolvirea Drama Centre London, Emilia a primit primul său rol în filmul Triassic Attack (2010). Aceasta a fost descoperită în 2011 când a înlocuit-o pe Tamzin Merchant in Game of Thrones (2011). Emilia a câştigat în 2011 pentru rolul său Premiul Emmy pentru Cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial de dramă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici