Actriţa Helen Hunt, transportată la spital după un accident de maşină

Actriţa americană premiată cu Oscar Helen Hunt a fost transportată la un spital din Los Angeles după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un alt automobil şi s-a răsturnat pe şosea, potrivit tmz.com.

2225 afișări
Imaginea articolului Actriţa Helen Hunt, transportată la spital după un accident de maşină

Actriţa Helen Hunt, transportată la spital după un accident de maşină

Potrivit poliţiei din Los Angeles, marţi, Hunt era singură în maşină, un SUV negru, când a fost izbită violent de un alt automobil, într-o intersecţie.

Helen Hunt, care a devenit celebră cu rolul din serialul TV "Mad About You", a fost transportată la Spitalul Cedars-Sinai din Beverly Hills, după ce s-a plâns de dureri. Actriţa a fost externată câteva ore mai târziu, după ce medicii au constatat că nu a suferit răni majore.

În vârstă de 56 de ani, Helen Hunt a primit premiul Oscar pentru rolul din filmul "Mai bine nu se poate/ As Good as It Gets" (1997). De asemenea, pentru rolul din serialul "Nebun după tine/ Mad About You" (1992 - 1999) a obţinut trei premii Globul de Aur şi patru Emmy. A mai jucat în filme precum "Terapie specială/ The Sessions" (2012), pentru care a fost nominalizată la Oscar, "Tornada/ Twister" (1996), "Naufragiatul/ Cast Away" (2000), "Ce-şi doresc femeile/ What Women Want" (2000), "Dă mai departe/ Pay It Forward" (2000), "Bobby" (2006), "Lupta cu valurile/ Soul Surfer" (2011). "The Miracle Season" (2018).

A debutat ca regizor cu "Regăsirea/ Then She Found Me" (2007) şi a regizat şi episoade din "Casa minciunilor/ House of Lies", "This Is Us", "Feud: Bette and Joan" şi "American Housewife".

Taguri:
helen hunt,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici