Actriţa Helen Mirren se tunde singură, chiar şi înainte de a apărea la evenimete importante

Actriţa britanică Helen Mirren a declarat, într-un interviu recent, că se tunde singură, deoarece nu reuşeşte să ajungă în mod regulat la coafor, chiar dacă, de cele mai multe ori, rezultatele sunt "mai degrabă dezastruoase".

333 afișări
Imaginea articolului Actriţa Helen Mirren se tunde singură, chiar şi înainte de a apărea la evenimete importante

Helen Mirren (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Helen Mirren a precizat că nu reuşeşte să ajungă cel puţin o dată pe lună la coafor, motiv pentru care s-a tuns adeseori singură, chiar şi înaintea unor festivităţi de premiere importante, informează contactmusic.com.

"Nu întotdeauna, dar, da, mă tund singură. Nu ajung la coafor o dată la şase săptămâni, prin urmare merg doar o dată pe an. Între timp, recurg la foarfecă şi încerc câte ceva, de obicei cu rezultate mai degrabă dezastruoase. Uneori, îmi tund părul chiar înainte de a trebui să fiu pe covorul roşu la vreun eveniment important", a declarat actriţa pentru revista Redbook.

De asemenea, Helen Mirren a precizat că evenimentele de acest gen pot fi extrem de "amuzante", mai ales că acum se află într-o etapă a carierei în care se poate "bucura" pur şi simplu de ele.

"Da, este amuzant - este vorba despre un moment uimitor şi prostesc în care te laşi prins, apoi totul s-a terminat. Îmi place că, acum, nu mai am deloc emoţii. Pur şi simplu mă pot bucura de momentul respectiv", a adăugat actriţa.

În vârstă de 68 de ani, actriţa britanică Helen Mirren a primit de-a lungul unei bogate cariere în film, teatru şi televiziune numeroase distincţii importante, inclusiv câteva premii Emmy şi BAFTA. Mirren a primit alte trei nominalizări la Oscar pentru rolurile din "The Madness of King George", "Gosford Park" şi "The Last Station". Helen Mirren a primit titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic în 2003.

În februarie, actriţa britanică Helen Mirren a fost recompensată cu cea mai înaltă distincţie - Fellowship - la gala de decernare a premiilor acordate de British Academy of Film and Television Arts (BAFTA), în semn de recunoaştere pentru contribuţia ei extraordinară adusă industriei cinematografice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici