Actriţa Kim Cattrall spune că fratele ei a murit, după ce fusese dat dispărut în urmă cu cinci zile

Actriţa Kim Cattrall, star al francizei "Totul despre sex", care a cerut ajutorul fanilor pentru a-l găsi pe fratele ei, dat dispărut din 30 ianuarie, a anunţat că acesta a murit, potrivit people.com.

1544 afișări
Imaginea articolului Actriţa Kim Cattrall spune că fratele ei a murit, după ce fusese dat dispărut în urmă cu cinci zile

Actriţa Kim Cattrall spune că fratele ei a murit, după ce fusese dat dispărut în urmă cu cinci zile

Actriţa în vârstă de 61 de ani a scris, duminică, într-un mesaj pe Twittter: "Cu mare tristeţe, eu şi familia mea anunţăm decesul neaşteptat al fiului şi fratelui Chris Cattrall". Aceasta a mai mulţumit fanilor pentru sprijin, a publicat o fotografie a sa în care apare alături de fratele ei, dar nu a oferit alte detalii despre circumstanţele decesului.

Chris Cattrall a dispărut pe 30 ianuarie. Într-un mesaj în care cerea ajutorul fanilor pentru a-l găsi, Kim a scris că telefonul mobil, portofelul şi cheile acestuia au fost descoperite pe o masă din locuinţa lui din Lacombe, Alberta (Canada). Actriţa a mai scris că uşa casei era descuiată şi că nu l-ar caracteriza pe fratele ei să plece de acasă fără aceste lucruri şi nici fără cei şapte câini ai lui.

Poliţia din Alberta publicase şi ea pe contul său de Twitter, duminică, un anunţ despre această dispariţie.

Kim Kattrall a devenit cunoscută la nivel mondial graţie rolului său din serialul de succes "Totul despre sex/ Sex and The City", unde o interpreta pe Samantha Jones, una dintre prietenele apropiate ale personajului principal. Pentru rolul din acest serial, Cattrall a primit, în 2003, un premiu Globul de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici