Actriţa Kristen Stewart a declarat că relaţia ei cu Robert Pattinson a fost mai mult un "produs"

Actriţa americană Kristen Stewart a declarat în cadrul unui interviu că relaţia sa cu actorul britanic Robert Pattinson a fost mai mult un "produs", decât o relaţie adevărată, informează contactmusic.com.

6272 afișări
Imaginea articolului Actriţa Kristen Stewart a declarat că relaţia ei cu Robert Pattinson a fost mai mult un "produs"

Actriţa Kristen Stewart a declarat că relaţia ei cu Robert Pattinson a fost mai mult un "produs"

Kristen Stewart a acordat recent un interviu pentru New York Times, în care a vorbit deschis despre relaţia ei cu Robert Pattinson.

Actriţa a mărturisit că relaţia sa cu protagonistul filmului "Twilight", a devenit la un moment dat un "produs".

Cei doi actori şi-au început relaţia din 2008, iar în mai puţin de 6 ani, relaţia lor a devenit una dintre cele mai discutate subiecte în presa tabloidă de la Hollywood, ceea ce pe Stewart nu a bucurat-o deloc.

Stewart s-a despărţit de Robert în 2014, iar acum actriţa are o nouă orientare sexuală şi o nouă relaţie cu Alicia Cargile.

"Oamenii au vrut ca eu şi Rob să fim împreună atât de mult, încât relaţia noastră a fost transformată într-un produs", a declarat Kristen. "Nu mai era viaţă reală! Şi asta a fost brutal pentru mine", a continuat actriţa.

"Nu e vorba că vreau să ascund cine sunt, sau că vreau să ascund orice altceva din ceea ce fac în viaţa mea. Este vorba că nu vreau să devin parte a unei poveşti pentru industria de divertisment ", a adăugat aceasta.

"În acelaşi timp, îmi doresc atât de rău să mă expun. Vreau să fiu înţeleasă şi vreau să fiu văzută şi vreau să fac asta în cel mai natural şi mai pur mod", a mai declarat actriţa în vârstă de 26 de ani.

Stewart este mult mai deschisă acum, când vorbeşte despre relaţiile ei, după descoperirea iubirii cu fosta sa asistentă, Alicia Cargile.

"O iubesc atât de mult!", a declarat actriţa despre aceasta.

"Niciodată nu am vorbit deschis despre oricare dintre relaţiile mele înainte, dar de îndată ce am început să întâlnesc fete, se pare că am găsit o oportunitate de a reprezenta ceva cu adevărat pozitiv", a declarat Kristen Stewart.

Kristen Stewart a avut anterior o relaţie intens mediatizată cu actorul Robert Pattinson, colegul ei din distribuţia filmelor din franciza "Twilight", de care s-a despărţit după o aventură cu regizorul Rupert Sanders, care a distribuit-o în "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător" (2012).

Actriţa americană a devenit celebră pe plan internaţional datorită personajului Bella Swan, o adolescentă îndrăgostită de un vampir, pe care l-a interpretat în filmele francizei "Amurg/ Twilight", alături de Robert Pattinson. A mai jucat în "Panic Room/ Cameră de refugiu" (2002), împreună cu Jodie Foster, şi în filmul "Mesagerii/ The Messengers" (2007), cu Dylan McDermott şi Penelope Ann Miller.

Kristen Stewart are parte de o carieră din ce în ce mai interesantă după încheierea francizei "Amurg". După "Clouds Of Sils Maria", actriţa americană a jucat în 2014 alături de Julianne Moore în "Still Alice" şi, apoi, în "Camp X-Ray", un nou film de Kelly Reichardt.

De asemenea, vedeta americană a jucat alături de Jesse Eisenberg şi de Blake Lively în filmul "Café Society", al regizorului american Woody Allen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici