Actriţa Liv Tyler va deveni mamă pentru a treia oară

Actriţa americană Liv Tyler este din nou însărcinată şi va deveni mamă pentru a treia oară, în a doua jumătate a acestui an, informează site-ul revistei People.

435 afișări
Imaginea articolului Actriţa Liv Tyler va deveni mamă pentru a treia oară

Actriţa Liv Tyler va deveni mamă pentru a treia oară

Liv Tyler, fiica rockerului Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a confirmat această sarcină, vineri, prin intermediul unui mesaj publicat pe reţeaua de socializare Instagram.

"Dumnezeule, se pare că barza ne va vizita din nou! Familia noastră se va mări. Sunt foarte recunoscătoare pentru acest lucru", a declarat Liv Tyler, care este şi una dintre protagonistele serialului TV "The Leftovers".

Informaţia a fost confirmată şi de David Gardner, logodnicul vedetei americane, tot prin intermediul unui mesaj publicat pe aceeaşi reţea de socializare, însoţit de o fotografie alb negru a logodnicei sale, care pozează pe o plajă.

Liv Tyler, în vârstă de 38 de ani, şi Dave Gardner, care este agentul sportiv al fotbalistul David Beckham, s-au logodit în septembrie 2015.

Cei doi au deja împreună un fiu, Sailor Gene, în vârstă de 11 luni.

Liv Tyler mai are un fiu, Milo, în vârstă de 11 ani, care provine din căsătoria ei cu rockerul Royston Langdon.

Dave Gardner are, de asemenea, un fiu, Gray, în vârstă de opt ani, din căsnicia cu actriţa britanică Davinia Taylor.

Liv Tyler este fiica solistului formaţiei Aerosmith, Steven Tyler, şi a fostului model Bebe Buell. Ea a debutat în industria de divertisment în 1991, printr-un contract cu firma Polaroid, iar primul său rol a fost în 1994, în filmul "Dincolo de tăcere/ Silent Fall". Rolul care i-a adus celebritatea este cel al prinţesei elfilor, Arwen, din trilogia "Stăpânul inelelor". Liv Tyler joacă şi în serialul "Cei rămaşi/ The Leftovers", alături de Justin Theroux, care este difuzat de televiziunea HBO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici