Actriţa Meital Dohan a dezvăluit motivul despărţirii de Al Pacino

  • Actriţa Meital Dohan a dezvăluit că relaţia ei cu Al Pacino s-a încheiat din cauza diferenţei de vârstă prea mari
  • Între cei doi este o diferenţă de 39 de ani.
  • Actriţa a confirmat despărţirea pentru presa israeliană după ce Pacino a apărut singur la gala premiilor Oscar
2974 afișări
Imaginea articolului Actriţa Meital Dohan a dezvăluit motivul despărţirii de Al Pacino

Sursa FOTO: Profimedia

„Cu toată dragostea mea, nu a durat”, a completat Dohan.

Meital Dohan a explicat faptul că relaţia ei cu Pacino nu se baza pe bani sau cadouri scumpe.

Actriţa, care a jucat în seria ”Weeds”, a precizat că speră să rămână prietenă cu Pacino şi că e „o onoare” să facă parte „din moştenirea lui”.

„M-am certat cu el şi l-am părăsit de curând, dar sigur că îl iubesc şi îl apreciez cu adevărat şi m-am bucurat fă fiu acolo pentru el când a avut nevoie şi să fac parte din moştenirea lui. E o onoare pentru mine. Mă bucur că a fost această legătură între noi şi sper că o să rămânem prieteni buni”, a comentat Dohan.

Dohan şi Pacino au început să se întâlnească în 2018, după ce s-au cunoscut la o petrecere de la Hollywood.

Pacino are trei copii din relaţii anterioare, dintre care doi cu actriţa Beverly D’Angelo, cu care s-a întâlnit din 1996 până în 2003.

Al Pacino, care împlineşte 80 de ani în luna aprilie, a fost de opt ori nominalizat la premiile Oscar şi a câştigat celebrul trofeu în 1993, pentru rolul din filmul "Parfum de femeie", de Martin Brest.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici