Actriţa Michelle Williams are o relaţie cu scriitorul Jonathan Safran Foer

Actriţa Michelle Williams are o relaţie cu scriitorul Jonathan Safran Foer, potrivit mai multor surse citate de presa americană, informează contactmusic.com.

289 afișări
Imaginea articolului Actriţa Michelle Williams are o relaţie cu scriitorul Jonathan Safran Foer

Actriţa Michelle Williams (Imagine: Mediafax Foto/Mediafax Foto)

Vedeta hollywoodiană şi Jonathan Safran Foer, autorul unor romane celebre, precum "Totul este iluminat" şi "Extrem de tare şi incredibil de aproape", s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni.

O sursă citată de tabloidul Us Weekly afirmă că Michelle Williams şi Jonathan Safran Foer "sunt pe aceeaşi lungime de undă", graţie pasiunii lor comune pentru literatură.

"Alături de Jonathan, Michelle pare în sfârşit împăcată şi cu adevărat fericită", a dezvăluit o altă sursă.

Michelle Williams, în vârstă de 34 de ani, a avut anterior relaţii cu actorul Jason Segel, regizorul Spike Lee şi regretatul actor australian Heath Ledger, cu care are o fiică, Matilda, în vârstă de nouă ani.

Jonathan Safran Foer, în vârstă de 38 de ani, s-a despărţit în 2014 de soţia lui, scriitoarea Nicole Krauss, cu care are doi copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici