Actriţa Olivia Wilde, la un pas de a fi ucisă în timpul filmării unei scene

Actriţa americană Olivia Wilde s-a aflat la un pas de a muri, după ce a căzut de pe cal şi era să fie călcată în picioare de 40 de cai, în timpul filmării unei scene din lungmetrajul "Cowboys & Aliens".

490 afișări
Imaginea articolului Actriţa Olivia Wilde, la un pas de a fi ucisă în timpul filmării unei scene

Actriţa Olivia Wilde, la un pas de a fi ucisă în timpul filmării unei scene (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Wilde a declarat pentru E! News că actorul Walton Goggins, colegul ei din distribuţia filmului, a fost acela care i-a salvat viaţa, informează contactmusic.com.

Actriţa americană a fost distribuită alături de Daniel Craig şi Harrison Ford în acest "western SF" regizat de Jonn Favreau, care a avut premiera în cadrul evenimentului Comic-Con din oraşul californian San Diego, sâmbătă.

"Călăream vreo 40 de cai într-un galop nebun, pe câmpul de luptă şi, dacă urmăriţi cu atenţie acea scenă din film, aţi putea să vedeţi cum am căzut sub calul meu şi era să fiu călcată în picioare de 40 de cai, însă Walton Goggins şi-a întors calul într-o parte şi mi-a salvat viaţa. Sunt foarte norocoasă să mă aflu aici în această seară", a declarat Olivia Wilde.

Actriţa Olivia Wilde este una dintre vedetele serialului "Dr. House" şi a mai jucat în lungmetrajul SF "Tron: Legacy".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici