Acuzaţii grave la adresa lui Owen Wilson: Actorul refuză să îşi vadă fiica în vârstă de un an şi se implică doar financiar

Actorul american Owen Wilson nu şi-a văzut niciodată fiica în vârstă de un an pe care o are cu fosta sa iubită, Varunie Vonsvirates, şi se implică doar financiar în creşterea copilului, potrivit contactmusic.com.

510 afișări
Imaginea articolului Acuzaţii grave la adresa lui Owen Wilson: Actorul refuză să îşi vadă fiica în vârstă de un an şi se implică doar financiar

Owen Wilson refuză să îşi vadă fiica în vârstă de un an şi se implică doar financiar

Vonsvirates, care a născut-o pe Lyla în octombrie 2018, a declarat pentru publicaţia Daily Mail că, deşi Wilson o "ajută financiar" la creşterea fetiţei, acesta "nu este deloc implicat" în viaţa acesteia şi nu a întâlnit-o niciodată.

"Lyla are nevoie de un tată. Este ironic faptul că (Owen, n.r.) tot joacă roluri de tată, are un rol de tată şi în următorul film, dar nu şi-a întâlnit niciodată fiica", a mai spus aceasta.

Cei doi au avut o relaţie cu împăcări şi despărţiri vreme de cinci ani. Surse apropiate actorului au declarat anterior că acesta nu s-a arătat interesat deloc de custodia micuţei.

Starul filmului "Zoolander" a cerut efectuarea unui test de paternitate după ce a aflat că Varonie, în vârstă de 35 de ani, este însărcinată.

Owen Wilson mai are doi copii, băieţi, cu care are relaţii apropiate, iar cu mamele acestora a rămas prieten.

Wilson a jucat în filme precum "Zoolander Manechinul", "O familie genială/ The Royal Tenenbaums", "Spărgătorii de nunţi/ The Wedding Crashers" şi "O familie de coşmar/ Little Fockers".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Taguri:
owen wilson,
copil,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici