Acuzaţiile de viol aduse lui Nick Carter, de la Backstreet Boys, sunt revizuite de procurorii americani

Acuzaţii de viol aduse cântăreţului Nick Carter, membru al trupei Backstreet Boys, de Melissa Schuman, din formaţia Dream, sunt în prezent reanalizate de Procuratura din Los Angeles, la şapte luni de când femeia a depus plângerea, potrivit Reuters.

1217 afișări
Imaginea articolului Acuzaţiile de viol aduse lui Nick Carter, de la Backstreet Boys, sunt revizuite de procurorii americani

Acuzaţiile de viol aduse lui Nick Carter, de la Backstreet Boys, sunt revizuite de procurorii americani

Cazul a fost prezentat Procuraturii din Los Angeles de poliţia din Santa Monica, au spus reprezentaţii instituţiei, fără a oferi alte detalii.

În noiembrie 2017, Carter a negat acuzaţiile de viol aduse de Schuman, în vârstă de 33 de ani, care a spus în plângerea ei - depusă oficial în februarie anul acesta - că fapta a avut loc în 2002. Cântăreţul a spus că se simte „şocat şi întristat” de aceste acuzaţii.

Grupul Backstreet Boys, unul dintre cele mai celebre „boy band-uri” din lume în anii 1990 - 2000, este cunoscut pentru hituri precum „Quit playing games with my heart”. Formaţia este alcătuită din A. J. McLean, Howie Dorough, Nick Carter, Kevin Richardson şi Brian Littrell.

În prezent, Carter, în vârstă de 38 de ani, şi colegii săi au un contract pe termen lung pentru o serie de concerte în Las Vegas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici