Adam Sandler a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Actorul american Adam Sandler a primit, marţi, o stea pe renumitul bulevard al celebrităţilor - Walk of Fame - din Los Angeles, informează bbc.co.uk.

24 afișări
Imaginea articolului Adam Sandler a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Adam Sandler a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La ceremonia ce a avut loc pe trotuarul din faţa W Hollywood Hotel, actorul american a venit însoţit de soţia sa Jackie, şi de cele două fiice ale cuplului, Sadie şi Sunny.

Aceasta este cea de-a 2.431-a stea de pe Hollywood Walk of Fame.

Actorul american în vârstă de 44 de ani, care a devenit celebru în anii '90 graţie rolurilor sale din câteva comedii cu succes la public, precum "Ghinionistul/ Happy Gilmore" (1996) şi "Băiatul cu apa rece/ The Waterboy" (1998), a declarat că a muncit foarte mult pentru a-şi realiza visul.

Potrivit reprezentanţilor Camerei de industrie şi comerţ din Hollywood, filmele în care a jucat Adam Sandler au generat împreună încasări de peste 3 miliarde de dolari pe plan mondial.

Adam Sandler, care deţine campania de producţie cinematografică Happy Madison şi scrie uneori scenariile filmelor în care joacă, are o avere estimată la peste 160 de milioane de dolari. Într-un sondaj recent, Adam Sandler a ocupat poziţia a noua în topul actorilor cel mai puţin profitabili de la Hollywood. Adam Sandler a mai jucat în filme precum "Tipi simpatici" (2009), "Nu te pune cu Zohan" (2008), "Vă declar soţ şi... soţie?" (2007), "Click - Zapând prin viaţă" (2006) şi "Echipa Sfarmă-Tot" (2005).

Adam Sandler a jucat recent, alături de Jennifer Aniston, în comedia romantică "Just Go With It", în care interpretează rolul unui bărbat care pretinde că este căsătorit cu scopul de a atrage atenţia femeilor cu care se întâlneşte. Filmul va avea premiera pe 11 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici