Adela Popescu a primit de la Radu Vâlcan un ciobănesc german

În ediţia specială de Paşti a emisiunii "De Suflet", pe care Dana Rogoz o prezintă, sâmbătă de la ora 20.30 la ProTV Internaţional, primii invitaţi vor fi Adela Popescu şi Radu Vâlcan, pe care telespectatorii îi urmăresc în serialul "Iubire si onoare", informează un comunicat al postului TV.

377 afișări
Imaginea articolului Adela Popescu a primit de la Radu Vâlcan un ciobănesc german

Adela Popescu a primit de la Radu Vâlcan un ciobănesc german (Imagine: www.acasatv.ro)

Cu această ocazie, Dana Rogoz a pregătit cuplului un set de întrebări fulger la care cei doi au răspuns pe nerăsuflate. Este adevărat, nu tot timpul cu aceleaşi variante, dar Adela şi Radu s-au amuzat de maniera inedită prin care Dana i-a prezentat telespectatorilor români din toată lumea.

Cei doi au povestit că se pregătesc să petreacă Paştele împreună, la Şuşani la părinţii Adelei. "Pentru mine este foarte important pentru că, deşi am petrecut şi Crăciunul împreună, acum sunt parte din familie. Sunt convins că va fi, de asemenea, interesant, Adela mi-a povestit foarte multe despre tradiţiile din zonă şi abia aştept să le descopăr şi să le trăiesc împreună cu ea", declară Radu.

"Mie mi se pare foarte firesc", a spus interpreta personajului Carmen din serialul "Iubire şi onoare". "Am trecut de perioada de început în care îţi pui problema să petreci o sărbătoare cu cineva. Atunci când ai o relaţie serioasă şi totul e bine, să petreci Paştele împreună cu iubitul tău şi toată familia ta este un curs firesc al lucrurilor", spune Adela. Amândoi i-au povestit deja Danei ce cadou le-a adus Iepuraşul sau mai precis ce îşi dorea Radu foarte mult şi i-a făcut cadou Adelei - un ciobănesc german în vârsta de trei luni şi jumătate care a fost botezat Paco.

Adela încă se acomodează cu noul locatar din apartament, spunînd că până acum a fost foarte cuminte, mai ales la prima baie când a stat nemişcat. "Bine, eu tind să cred că a stat aşa cuminte pentru că era îngheţat de frica", a adăugat ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici