Adela Popescu, despre plecarea soţului: "Ca să înţelegeţi şi voi de ce şi-a lăsat nevasta şi copilul" | GALERIE FOTO

Într-o postare cu un titlu subtil, Adela Popescu a răspuns provocării lansate de presa de cancan care a scris că ea se va despărţi de Radu Vâlcan, "plecat de acasă pentru zece zile".

4218 afișări
Imaginea articolului Adela Popescu, despre plecarea soţului: "Ca să înţelegeţi şi voi de ce şi-a lăsat nevasta şi copilul" | GALERIE FOTO

Adela Popescu, despre plecarea soţului: "Ca să înţelegeţi şi voi de ce şi-a lăsat nevasta şi copilul"

Radu Vâlcan tocmai s-a întors dintr-o călătorie de neuitat din Nepal. Acesta a fost plecat împreună cu alţi trei prieteni, totul în aventura vieţii lor, aşa cum însăşi actorul scrie pe blog.

Mulţi s-au întrebat, probabil, de ce în călătoie nu a mers şi soţia lui. Asta pentru că locurile pe care Radu şi prietenii lui le-au străbătut au fost destul de periculoase, iar călătoria s-a vrut a fi una între bărbaţi.

Adela Popescu a distribuit pe Facebook articolul scris de Radu Vâlcan pe blog, precizând „Ca să înţelegeţi şi voi de ce şi-a lăsat nevasta şi copilul”.

ARTICOL The One

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici