Adela Popescu şi Radu Vâlcan au petrecut o iarnă fierbinte în Seychelles

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, actorii din serialul "Pariu cu viaţa", ce va reveni din martie cu sezonul al patrulea la Pro TV, au petrecut o iarnă fierbinte în insulele Seychelles.

750 afișări
Imaginea articolului Adela Popescu şi Radu Vâlcan au petrecut o iarnă fierbinte în Seychelles

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au petrecut o iarnă fierbinte în Seychelles (Imagine: Emil Badea / MediafaxFoto)

Cei doi s-au întors din vacanţă cu peste 5.000 de fotografii şi amintiri de neuitat din una dintre cele mai frumoase destinaţii de pe pământ.

"Nu cred că voi mai vedea vreodată ceva mai frumos, căsuţă pe plajă, peştele proaspăt, turcoazul apei şi vegetaţia, toate împreună îmi taie respiraţia doar când îmi amintesc de ele", spune Adela Popescu.

Adela şi Radu împărtăşesc aceeaşi viziune în privinţa vacanţei ideale. Amândoi le preferă pe cele spontane şi adoră să experimenteze bucătăria locală a fiecărei destinaţii alese.

"De obicei ne hotărâm pe ultima sută de metri unde mergem, nu ne facem planuri pe termen lung din acest punct de vedere. Am fost înconjuraţi de multă linişte, asta ne-a plăcut foarte tare, exact asta am şi căutat, un loc în care să ne odihnim, să ne liniştim. Am explorat mult locul respectiv, ne urcam în maşină, ajungeam pe o plajă, apoi pe alta. De-ale bucătăriei am încercat mâncarea tradiţională specifică locului respectiv", spune Radu Vâlcan.

"Nu ne-am făcut program şi fiecare moment a fost aşa cum aveam chef. Îmi place să încerc mâncărurile locale, cafeaua. Dacă s-ar putea, mi-aş împărţi vacanţa în trei locaţii din aceeaşi destinaţie, pentru a avea senzaţia că am trei vacanţe într-una", spune Adela Popescu.

Radu a avut grijă ca din kit-ul de vacanţă să nu lipsească aparatul foto. "În această vacanţă am făcut peste 5.000 de fotografii", iar Adela s-a preocupat de vestimentaţia pentru o vacanţă perfectă la malul oceanului: "Nu ne lipsesc niciodată din bagajul de vacanţă hainele moi din bumbac şi şlapii".

Adela şi Radu s-au întors cu forţe proaspete pentru filmările de la serialul "Pariu cu viaţa", iar în weekend-uri Adela merge în concerte alături de Dj Project, cu care a lansat de curând single-ul "Vraja ta".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici