Adele vrea să ia o pauză de cinci ani: Aşa voi avea timp să fiu fericită şi îndrăgostită - VIDEO

Cântăreaţa britanică Adele vrea să ia o pauză de cinci ani în carieră, deoarece vrea să îşi dedice timpul relaţiei sale şi să se căsătorească.

852 afișări
Imaginea articolului Adele vrea să ia o pauză de cinci ani: Aşa voi avea timp să fiu fericită şi îndrăgostită - VIDEO

Adele (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Adele consideră că este important să îşi dedice timpul relaţiei sale cu Simon Konecki, deoarece deciziile sale de a da prioritate profesiei au făcut-o nefericită, informează contactmusic.com.

Întrebată care sunt planurile ei pentru următorii ani, aceasta a spus: "O să plec naibii pentru patru-cinci ani. Când lucrez continuu, relaţiile mele se duc de râpă. Cel puţin aşa voi avea timp să fiu fericită, să fiu îndrăgostită şi fericită. După aia nu ştiu ce voi face. Mă voi căsători, voi face copii, voi avea o grădină cu legume", a spus cântăreaţa. Adele se consideră o iubită bună, deoarece găteşte, este amuzantă şi îi place să facă sex, deşi recunoaşte că are o aplecare spre dramatism.

Aceasta a declarat pentru Vogue America: "Îmi place să fiu dramatică. Este un lucru rău, pot să trec de la o stare la alta foarte repede. Nu sunt bipolară, dar trec de la «Te iubesc » la «Pleacă dracului din casa mea» foarte repede. Şi nici nu vorbesc despre asta. Pur şi simplu tac. Iubiţii mei îmi spun:«Zi-mi ce ai, să pot să îmi cer scuze» Mai obişnuiam să beau mai mult, dar acum nu mai fac asta", a spus cântăreaţa.

"Părţile mele bune sunt că sunt atentă. Fac orice pentru un bărbat. Gătesc bine şi vreau să fac sex mereu. Multe fete nu vor", a spus aceasta.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este o cântăreaţă şi o compozitoare britanică. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de critici. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards. Până în prezent, Adele a lansat pe piaţă două albume, "19" şi "21". Cu o siluetă care este departe de a fi una standard în showbiz, Adele, o cântăreaţă cu o voce excepţională, nu s-a ferit să vorbească despre suferinţele sale în dragoste, în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep".

Adele, câştigătoare a opt premii Grammy, al cărei album "21" s-a bucurat de un succes uriaş în 2011, a fost nevoită să îşi anuleze turneul nord-american în toamna anului trecut, după ce a suferit o operaţie la corzile vocale. Cântăreaţa britanică a revenit pe scenă duminică, la gala Grammy, cu un recital care a fost îndelung ovaţionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici