Adelina Pestriţu şi-a făcut selfie cu Kim Kardashian şi Pink la People's Choice Awards, unde a fost premiată | FOTO

Adelina Pestriţu a strălucit pe covorul roşu la gala People's Choice Awards, alături de vedete precum Kim Kardashian, Jennifer Anniston şi Gwen Stefani. La evenimentul care a avut loc duminică seară, Adelina Pestriţu a primit încă o dată premiul pentru cel mai bun influencer pop din România.

6612 afișări
Imaginea articolului Adelina Pestriţu şi-a făcut selfie cu Kim Kardashian şi Pink la People's Choice Awards, unde a fost premiată | FOTO

Adelina Pestriţu a strălucit pe covorul roşu la People's Choice Awards, unde a fost premiată

"Gala E! People’s Choice Awards a fost cea mai tare experienţă pe care am trăit-o vreodată. Ziua de ieri mi-a generat emoţii pe care nu credeam că le pot simţi vreodată şi nu ştiam că le am în interiorul meu. Vibe-ul de pe covorul roşu m-a făcut să mă nasc a doua oară. Nu mi-am imaginat niciodată că pot avea parte de asemenea aprecieri la nivel internaţional", a spus Adelina Pestriţu, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Adelina a purtat o creaţie MMarquise, creată special pentru ea, şi a acaparat toate privirile: https://www.youtube.com/watch?v=V5xUNuM9WJs&feature=youtu.be.

Pe acelaşi covor roşu au defilat Kim Kardashian, Pink, Jennifer Anniston, Adam Sandler, Gwen Stefani, Jeremy Scott, Zendaya, Jimmy Falllon, Kelly Rowland.

"Mi-am văzut preferaţii pe care îi adoram când îi întâlneam pe marile ecrane într-un film, late night show-uri sau reality show-uri. Nu m-aş fi gândit vreodată că pot sta la diferenţă de câteva scaune de ei", a mai spus Adelina.

Vedeta a primit premiul pentru Best Romanian Pop Culture Influencer 2019, a acordat interviuri presei prezente la eveniment şi a dedicat trofeul comunităţii sale: "Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat zi de zi şi au făcut acest lucru posibil. Le sunt profund recunoscătoare. Premiul este al lor. Am cea mai tare comunitatea din mediul online", a mai spus Adelina Pestriţu pe covorul roşu.

Aceasta îşi va prezenta experienţa americană într-un nou articol pe EdaMagazine.

Adelina Pestriţ, antreprenor pe internet, fondator www.edamagazine.ro si www.byeda.ro, cu o comunitate totală de peste 3 milioane de oameni, a început să-şi construiasca universul online acum aproape zece ani, iar, în ultimii trei ani, acesta a devenit un job full-time pentru ea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi „Like” paginii noastre de pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici