Adevaraţi fani Beatles. Au construit submarinul galben din piese reciclabile

  • Un cuplu din Noua Zeelandă a construit un submarin din materiale reciclabile.
  • Submarinul galben este o casă de mici dimensiuni cu toate dotările.
  • Cei doi sunt mari fani Beatles, iar comandantul vasului este John Lennon.
108 afișări
Imaginea articolului Adevaraţi fani Beatles.  Au construit submarinul galben din piese reciclabile

Submarinul galben reciclat

Keith şi Jen sunt un cuplu simpatic din Noua Zeelandă, care au dus reciclarea la un cu totul alt nivel. Cei doi au strâns resturi de la un siloz, cupole de la antene radar, placaj de la cutii de transport, chiar şi o cadă de spa şi au construit un submarin. Iar submarinul nu putea să fie decât galben.

De altfel, şi Keith şi Jen sunt mari fani Beatles, dar temele încorporate în submarinul lor nu sunt numai despre Beatles, sunt referinţe şi la războiul rece, sau la celebrele submarine germane U Boot. Sigur, submarinul nu e pentru scufundări, dar poate fi o casă confortabilă. Are o mică bucătărie, o baie cu duş şi chiar o zonă de lounge cu o canapea de piele.

Şi cine putea să fie comandantul submarinului, dacă nu John Lennon, un manechin pe care Keith l-a dotat cu tot ce trebuie ca să semene cu ilustrul original.

Keith spune că originea sa l-a ajutat să termine proiectul.

”Cred că e vorba de originea mea scoţiană, nu-mi place să risipesc nimic, aveam o mulţime de lucruri adunate. O antenă de microunde, o antenă parabolică sub submarin şi o alta în faţă, o baie de spa deasupra, corpul unui siloz, un ventilator în spate, componente de panouri solare sau de antene de satelit, care zăceau pe aici,” a spus  Keith, constructorul submarinului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici