Administratorii metroului din Praga intenţionează să lanseze trenuri pentru celibatari

Călătorii din capitala Cehiei care se deplasează cu metroul vor avea posibilitatea de a-şi găsi sufletul pereche chiar în timp ce fac naveta, întrucât administratorii metroului din Praga intenţionează să lanseze o linie de trenuri pentru celibatari.

173 afișări
Imaginea articolului Administratorii metroului din Praga intenţionează să lanseze trenuri pentru celibatari

Administratorii metroului din Praga intenţionează să lanseze trenuri pentru celibatari (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Compania de transport public Ropid din Praga doreşte să ataşeze aceste vagoane speciale la unele sau chiar la toate trenurile sale, pentru persoanele celibatare aflat în căutarea sufletului pereche. Noul serviciu ar putea fi lansat până la sfârşitul acestui an.

Această companie de stat va iniţia un sondaj de opinie în rândul călătorilor pentru a vedea dacă aceştia ar fi interesaţi de noua lor iniţiativă.

Filip Drapal, purtătorul de cuvânt al companiei Ropid, spune că iniţiativa reprezintă doar una dintre activităţile avute în vedere de municipalitate pentru a-i face pe locuitorii din Praga să renunţe la automobilele lor şi să se deplaseze cu mijloacele de transport în comun.

"Vrem să accentuăm ideea că transportul în comun nu este doar un mijloc de deplasare, ci şi un mijloc de transport în care poţi face anumite lucruri pe care nu poţi să le faci în maşina ta", a adăugat el.

Praga, cu o populaţie de 1,2 milioane de locuitori, a atras 5,4 milioane de turişti străini în 2012, graţie arhitecturii sale vechi de câteva secole, străduţelor pavate cu piatră cubică şi numeroaselor terase cu bere ieftină şi bună.

Cele trei linii de metrou ale oraşului acoperă o distanţă de 59 de kilometri şi au transportat 580 milioane de pasageri în 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici